Sophia, helemaal alleen op bed en nog naakt ook


5/5 (2)

Het zit Sophia, een exotische schoonheid met een prachtig figuur, niet mee. Ze had zich ingesteld op een ouderwets avondje rampestampen, maar het liep totaal anders. Ze kreeg een WhatsApp van haar echtgenoot waarin ze me Anita werd aangesproken en of ze die avond tijd had om te neuken. Hij had zijn grote fout niet door, want nog geen drie minuten later kreeg ze een nieuwe WhatsApp waarin stond dat hij die avond moest overwerken en pas heel erg laat thuis zou zijn.

Sophia, helemaal alleen op bed

Ze reageerde liefjes met het bericht dat hij bij Anita in kon gaan trekken, maar dat hij het huis niet meer in kwam. Ze zou de volgende dag de scheidingspapieren naar hem op laten sturen. Ze kreeg een WhatsApp terug met het bericht dat zijn vrouw moeilijk aan het doen was en dat hij wat later zou komen. Sophia besloot om niet meer te reageren en haar minnaar een bericht te sturen. Ze moest en zou seks hebben die avond, zeker als haar man een Anita lag te neuken.

Het werd allemaal best ingewikkeld, want haar man stuurde een bericht terug met de vraag wie Henk was en waarom hij zijn grote pik in zijn echtgenote zou stoppen? Sophia kon zich wel voor haar hoofd slaan en wist dat ze de lul was. Er werden nog wat berichten uitgewisseld en uiteindelijk besloot haar man Anita af te bellen en Sophia had naar Henk gestuurd dat hij niet langs hoefde te komen. Het werd een lang gesprek tussen de twee en uiteindelijk zijn ze tot een oplossing gekomen, waarin ook Henk en Anita een plekje hebben gekregen. Ze gingen van een gewoon huwelijk naar een open huwelijk en om de twee weken op zaterdag zouden ze naar de plaatselijke partnerruilclub gaan.

Die avond lag Sophie niet meer helemaal alleen op bed en ze hadden seks alsof het de eerste keer en hun huwelijksnacht bij elkaar opgeteld waren. Uiteindelijk zijn Sophia en Anita dikke vriendinnen geworden en gaat haar echtgenoot regelmatig met Henk een biertje drinken.

De moraal van het verhaal? Heb je een Sophia thuis, naakt en alleen op bed; doe er een Anita bij en je hebt dubbele pret.

webcamsex met mooie vrouwen

Sophia, helemaal alleen op bed
new-sensations-pornstars-banner

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.045


Author: Seks Met

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Lilly Roma, buiten in sexy doorkijklingerie
Naakte Vrouwen, van doorkijklingerie buiten tot jarretels in de badkamer

Lilly Roma is een donkerharige schoonheid die buiten in doorkijklingerie rondloopt en sexy secretaresse Charlie Rose heeft jarretels in de...

Sluiten