Natasha Nice, grote borsten bloot op bed


Natasha Nice heeft een paar hele grote slaapkamerogen dus is het niet zo vreemd dat ze bloot op bed te vinden is. Een fijn gezicht want ze heeft een paar lekkere grote borsten en een welgevormd lichaam dat voor seks geschapen lijkt te zijn.

Bloot op bed

Dat benadrukt Natasha nog maar eens door niet alleen bloot op bed te gaan liggen maar ook nog eens flink te benadrukken waar ze de grote piemel graag wil hebben. Ze houdt de ingang alvast een beetje open; wel oppassen bij het binnengaan want het kan nat zijn. Zelfs het “Welkom” matje ontbreekt niet.

Overigens is dat volgens ons wel een vrouw die haar weg weet als het om seks gaat. Kijk maar eens naar de futuristische en kleurrijke seksspeeltjes die ze in de kast van haar slaapkamer heeft uitgestald.

Dat zijn wat … ?

Sorry, excuses, de seksspeeltjes blijken minder met seks te maken hebben dan we in eerste instantie gedacht hebben. Het zijn vrouwenfrutsels in de categorie dromenvanger.

grote-borsten-bloot-op-bed-001 grote-borsten-bloot-op-bed-002 grote-borsten-bloot-op-bed-003 grote-borsten-bloot-op-bed-004 grote-borsten-bloot-op-bed-005 grote-borsten-bloot-op-bed-006 grote-borsten-bloot-op-bed-007

banner-800

grote-borsten-bloot-op-bed-008 grote-borsten-bloot-op-bed-009 grote-borsten-bloot-op-bed-010 grote-borsten-bloot-op-bed-011 grote-borsten-bloot-op-bed-012 grote-borsten-bloot-op-bed-014 grote-borsten-bloot-op-bed-015 grote-borsten-bloot-op-bed-016

Stemmen, waarom niet?


Tags: , ,


Aantal keer bekeken: 4.697


Author: Seks Met

Share This Post On

1 Comment

  1. maar ook niet al te gek hoor?

    Post a Reply

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Een naakte milf met grote tieten in bad

Winnie is het klassieke "My Friends Hot Mom" typje. Een heerlijke naakte milf met grote tieten die de douchekop voor...

Sluiten