De weg naar de plek waar Sabrisse, de mooie vrouw, zich bevindt, lijkt niet echt geschikt om met je skates overheen te gaan. Wij gaan er dus een beetje vanuit dat het allemaal symbolisch is wat er op de foto’s gebeurt. Mooie vrouw, zeer sexy gekleed, hangt skates aan de wilgen en wordt een naaktmodel.

Naaktmodel

Het is een verhaal van een verloren droom: skatekampioen worden, en een plan B: geld verdienen als naaktmodel. Ze heeft uiteindelijk gekozen voor Plan B, goed plan overigens, en is gelijk aan de slag gegaan. Als ze haar sexy skate-outfit uittrekt begrijpen jullie waarom. Een prachtige sensuele vrouw met een heerlijk lichaam.

Wij hebben voor Sabrisse een Plan C bedacht waarin ze haar beide passies kwijt kan. Gewoon naakt gaan skaten; er zullen vast mannen op het internet te vinden zijn die geld er voor over hebben om daar naar te kijken.

Voor de natuurpuristen onder ons: inderdaad, het is geen wilg maar zoals we al aangegeven hebben, we zijn hier symbolisch bezig. Voor degene die Sabrisse een heel erg lekker ding vinden en dolgraag meer zouden willen zien, dat kan, gewoon hier en hier klikken.

bloot-in-het-weiland-001 bloot-in-het-weiland-002 bloot-in-het-weiland-003

banner-w4b

bloot-in-het-weiland-004 bloot-in-het-weiland-005 bloot-in-het-weiland-006 bloot-in-het-weiland-007 bloot-in-het-weiland-008 bloot-in-het-weiland-009 bloot-in-het-weiland-010 bloot-in-het-weiland-011 bloot-in-het-weiland-012  bloot-in-het-weiland-014 bloot-in-het-weiland-015 bloot-in-het-weiland-016