Hij had helemaal geen zin in de feestdagen. Eerste kerstdag was volgens zijn moeder “echt geen verplichting” om langs te komen, dat had hij één keer letterlijk genomen en dat had hij geweten. Ze bleef er een jaar lang over doorzeuren totdat het weer kerst was en hij keurig weer was aangeschoven bij het kerstdiner.

Kerstdiner

Rechts van hem zat z’n oudere broer en schoonzus, die hij stiekem een heel lekker ding vond, die af en toe een stralende glimlach zijn kant op liet gaan. Links van hem zaten zijn zus en schoonbroer, een aardige gast maar nogal van de zweverige kant, net als zijn zus. Het was dan ook niet vreemd dat de twee een homeopatische praktijk bestierden ergens 30 kilometer verderop en dat was een uiterst succesvolle beslissing geweest.

Ze waren allebei afgestudeerd arts en hadden besloten dat ze hun hart moesten volgen. De patiënten kwamen van heinde en verre en ze hadden geld als water. Hij wist dat ze daarvan weer een aardig gedeelte naar goede doelen doorsluisden en hij kon altijd bij ze terecht als hij even krap zat.

De fonduepan stond op tafel, kersttraditie, en het ging aardig met de drank. Op deze manier is het wel uit te houden dacht hij bij zichzelf toen hij opeens een hand op zijn knie voelde. Dat zou vast die van zijn broer zijn die hem luidkeels zou gaan vertellen dat hij wat nuttig met zijn leven moest gaan doen. Zijn broer was een succesvol zakenman die er genoegen in schepte om tegen andere mensen te vertellen hoe succesvol hij wel niet is.

Hij draaide zich om zodat hij zijn broer direct van repliek kon dienen, want gelukkig was hij een meester in sarcastische opmerkingen, toen hij in de stralende ogen van zijn schoonzus keek. Hij moest moeite doen om niet al te lang naar haar imposante borsten te kijken die ze in een degelijk, maar sexy decolleté had verstopt. Het leek wel alsof ze haar rug even kromde zodat haar Cup E borsten nog verder naar voren kwamen en keek hem met een glimlach aan.

Zeg Rene”, begon ze, “wanneer neem jij een keer een vrouw mee naar het kerstdiner?”. Ze zei het zachtjes wat eigenlijk niet nodig was, want de bulderende stem van zijn broer overheerste zoals gewoonlijk de discussie. Dit keer was hij tegen zijn vader bezig over het gevaar van links, één van zijn favoriete gespreksonderwerpen, en over zijn altijd maar stijgende aandelen, z’n andere favoriet.

Misschien heb ik er wel eentje, maar wil ik haar dit kerstdiner besparen”, zei hij iets dapperder dan hij zich voelde. Zijn relatie met z’n vriendin was net uitgegaan na drie maanden. Hij stond op het punt om haar aan iedereen voor te stellen toen ze plotseling besloten had dat ze nog niet klaar was voor een relatie. Dat bleek een in haar geval te betekenen dat ze met haar psychologie professor het bed kon duiken.

Angeique, zijn schoonzus, kon een lach niet onderdrukken en al snel waren ze in een geanimeerd gesprek geraakt. Af en toe legde ze even haar hand op zijn knie of raakte hem eventjes lichtjes aan. Het leek zelfs wel of ze af en toe expres wat naar voren boog zodat hij heel even begon te stotteren door het zich op haar heerlijke tieten.

De tijd vloog voorbij en voordat hij het doorhad stond iedereen met z’n jas aan en was het tijd om te vertrekken. Hij kreeg drie zoenen van zijn schoonzus, waarvan de laatste net even langer duurde dan normaal en ging iedereen richting huis. Het had net gesneeuwd, de kroegen waren niet open en iedereen in zijn vriendengroep had het druk met kerstverplichtingen dus zat er niets anders op dan richting zijn flat, een paar straten verderop, te lopen.

Hij had nog een paar lekkere speciaal biertjes staan en nog een jaargang van een serie op Netflix te kijken dus hij zou deze avond van de eerste kerstdag wel doorkomen. Morgen waren de kroegen weer open en kon hij kijken of er nog gewillige studentes waren die niet op hun professors vielen.

Hij was zelf net afgestudeerd en had een baantje gevonden bij een fotostudio waar hij zich helemaal uit kon leven in zijn grootste hobby, fotografie. Hij had een totaal andere studie gevolgd, economie, maar hij wilde eerst een jaartje kijken of hij het in zich had om een goede fotograaf te worden.

Dat had nogal voor wat heisa gezorgd in de familie met z’n vader, moeder en broer aan de ene kant en zijn zus, schoonzus en schoonbroer aan zijn kant. Die vonden dat hij moest proberen om zijn droom waar te maken terwijl het andere front wilde dat hij bij een consultantbureau of iets dergelijks ging werken.

Hij wist dat zijn zus, Jetty, het uiteindelijk toch zou winnen omdat ze het oogappeltje van zijn vader was en zijn moeder was meer voor de vorm tegen omdat het van haar verwacht werd. Zijn broer werd dan vakkundig uitgerangeerd en uiteindelijk kwam er een soort van compromis op tafel. Hij zou het een jaar proberen en dan alsnog iets gaan zoeken in de richting waarvoor hij gestudeerd had.

Dat was hij wel een beetje aan zijn ouders verplicht want die hadden zijn complete studie betaald, zo voelde hij het voor zichzelf. Aan de andere kant, ze hadden geld genoeg en op deze manier hun schuldgevoel afgekocht. Hij was een nakomertje, zijn broer en zus waren 15 en 10 jaar ouder dan hem. Hij was opgevoed door het kindermeisje die als eerste het woordje “mama” kreeg te horen. Zijn echte moeder was op een cruise met haar zus, terwijl zijn vader heel clichématig, zijn secretaresse lag te neuken.

Hij had het nooit slecht gehad, maar was blij toen hij de kans kreeg om op zichzelf te gaan wonen in een flat die door zijn ouders werd gefinancierd. Hier hoefden zijn vader en moeder niet meer moeilijk te doen als ze een partnerruilavondje met de buren hadden. Hij had geen hekel aan ze, maar liep nu ook weer niet de deur bij ze plat. Een soort van band die door beide partijen als prettig werd ervaren.

Alleen het kerstdiner was een heilig iets in de familie, dat had hij dus aan den lijve ondervonden. Terwijl hij nadacht over zijn wat vreemde familiesituatie was hij ongemerkt al bij zijn flat aangekomen en haalde nog maar eens de grote tieten van zijn schoonzus voor ogen terwijl hij de lift instapte. Hij groette de buurvrouw die hij op de gallerij tegenkwam en was blij dat ze haar vriendin bij zich had, want anders had ze waarschijnlijk bij hem voor de deur gestaan met een fles wijn om: “lekker even bij te kletsen”.

Dat deed ze ongeveer drie keer in de maand en ze had het kletsen eigenlijk moeten vervangen door sexen, want ze eindigden steevast in zijn bed. Dat was een stilzwijgende overeenkomst die beide wel beviel, gewoon sex zonder alle verplichtingen. Alleen vanavond had hij daar geen zin in, zijn gedachten waren bij Anita, zijn oudere schoonzus en toen hij op de bank zat leek hij nog steeds haar hand op z’n knie te voelen. Hij had zijn stoel wat dichter tegen de tafel aangeschoven, want hij had een dijk van een erectie gekregen, die hij met moeite weg kon krijgen door aan straattegels, de voetbaluitslagen en aan spruitjes te denken.

Oudere schoonzus

Het was lekker warm in zijn flat, dat had hij van afstand geregeld met zijn smartphone waarop een appje stond waarmee hij de thermostaat kon regelen. Hij was best een gadgetfreak en goed met software dus eigenlijk kon hij alles in zijn huis regelen vanaf afstand. Het licht, de televisie, het koffiezetapparaat en nog meer dingen die eigenlijk eenvoudiger waren te bedienen door ze gewoon handmatig aan te zetten.

Hij had zijn jas uitgedaan en besloot zich gelijk maar helemaal uit te kleden want bezoek zou hij niet meer krijgen en de gordijnen waren dicht. Netflix werd aangezwengeld en hij wilde net aan een nieuwe aflevering van zijn favoriete serie beginnen toen de bel ging. Hij keek even op de klok en zag dat het al half twee in de nacht was en vroeg zich af wie van zijn vrienden dronken voor de deur stond om een afzakkertje te halen. Hij keek op z’n smartphone die met weer een ander appje in verbinding stond met een draadloze camera die hij bij de deur had opgehangen.

Hij zag een vrouw staan die hij niet meteen herkende, maar toen ze in de camera keek zag hij dat het zijn schoonzus was. Dat was wel even schrikken want dat kon alleen betekenen dat er iets ergs aan de hand was. Nadat hij vlug zijn kamerjas had aangetrokken deed hij de deur open en keek in het betraande gezicht van zijn schoonzus die nog steeds gekleed was in haar mantelpakje dat ze ook bij het kerstdiner aanhad. Ze stond te rillen van de kou dus hij liet haar vlug binnen en probeerde wijs te worden uit de stroom van woorden die ze uitbraakte. Hij ving iets op dat zijn broer een lul was en posteerde haar op de bank met een deken over haar heen en ging een Gluhwein voor haar opwarmen in de magnetron. Hier waren drastische maatregelen nodig.

Toen hij weer terugkwam lag ze helemaal opgerold in de deken en praatte op een iets minder rap niveau zodat hij eindelijk begreep wat er aan de hand was. Met horten en stoten kwam het verhaal eruit en het kwam er op neer dat zijn broer voorgoed naar Thailand was vertrokken. Het ging helemaal niet zo goed met zijn zaken en hij had veel geld geleend van een paar louche zakenvrienden. Hij had nooit verwacht dat die hem op kerstavond met een bezoekje kwamen vereren en een blauw oog verder was het hem duidelijk gemaakt dat hij nog een week de tijd had om te betalen of anders zouden er straffere maatregelen getroffen worden.

Hij had zijn koffer gepakt en was vertrokken. Dat was binnen vijf minuten gebeurd want hij bleek alles klaar te hebben staan om als de nood aan de man was te vertrekken. Bij het weggaan duwde hij haar een paar papieren in handen die ze van onder de dekens tevoorschijn haalde. Rene keek er even naar en zag dat het scheidingspapieren waren. De klootzak was vertrokken en had Anita moederziel alleen achtergelaten met alle problemen.

Dat bleek overigens mee te vallen want ze had goed voor zichzelf gezorgd kwam hij achter toen hij de woordenstroom onderbrak om wat vragen te stellen. Haar aandelen bleken wel goed te lopen en aangezien ze het vermoeden had dat Karel, zijn broer, het met een Thaise vrouw had aangelegd, dit goed voor hem verborgen gehouden.

Eén van haar beste vriendinnen was een financieel guru en had voor haar alles geregeld tot een bankrekening in Zwitserland waar alleen zij toegang toe had. Ze stopte opeens met praten en keek verschrikt op omdat ze zich opeens iets leek te herinneren.

Oh jee”, zei ze, “al mijn spullen liggen nog in de auto”. Ze wilde opstaan om ze te gaan pakken, maar hij was haar voor en pakte haar autosleutels, die ze op de koffietafel had gelegd. Hij dacht zelf aan een koffer, maar kwam er toen achter dat er een heleboel ruimte is in een Landrover als de banken zijn ingeklapt. De auto zat tot het dak toe vol met spullen en hij was eigenlijk wel blij dat Anita achter hem aangelopen was om te helpen.

Ondanks dat zijn flat in een nette buurt stond was het geen goed idee om hem pas de volgende ochtend leeg te halen. Hij haalde er een winkelwagentje bij en na een keer of wat heen en weer gegaan te zijn, waarbij hij zo geruisloos als het mogelijk was te werk ging om de buren niet wakker te maken. Dat was net niet gelukt.

Net toen er even verderop het keukenlicht aanging bij één van de zeikburen een paar appartementen naast zich trok hij de deur achter zich dicht en deed met één swipe op z’n smartphone alle lichten in huis uit. Hij trok Anita met zich mee en ging achter de bank zitten en moest moeite doen om zijn lachen in te houden. Hij begon te fluisteren tegen Anita terwijl ze de boze voetstappen van de buurman hoorde die zijn ronde over de gallerij hield om te kijken welke idioot er op dit tijdstip zoveel herrie aan het maken was. Dat stukje over “de idioot” hoorden ze hem hardop zeggen en aangezien hij nogal een bulderstem had en zichzelf niet al te druk maakte over de herrie die hij produceerde, duurde het niet lang of ze hoorde links en rechts wat deuren opengaan van buren die wel eens wilden weten wat er aan de hand was.

Rene begon zich achter de bank uit te kleden tot zijn onderbroek en Anita keek hem een beetje vreemd maar geamuseerd aan. Hij trok zijn kamerjas van de bank en zei zachtjes tegen zijn schoonzus dat ze stil achter de bank moest blijven zitten. Hij sloop richting de slaapkamer waar hij het licht vol aandeed en geluid maakte als hij uit het bed stapte.

Hij liep naar de voordeur, maakte deze open en deed een Oscar waardige opvoering van een bewoner die wakker was geworden van alle herrie. Hij zag een aantal van zijn buren in nachtkleding bij elkaar staan die tegen de boze buurman, waar het stoom uit de oren kwam, aan het praten waren. Die leek niet te luisteren en was driftig aan het bellen met, naar later bleek, de politie. De chaos was na een kwartier helemaal compleet toen er twee agenten aankwamen die niet verwacht hadden dat er om vier uur in de ochtend zoveel mensen op waren die probeerden een boze man tot kalmte te manen.

De boze buurman, een voormalige kapitein op de grote vaart, begon een onsamenhangend verhaal tegen de agenten over herrie en werd op een gegeven moment zelfs agressief toen ze vroegen of hij eerst tot rust wilde komen en dan pas verder te gaan met zijn verhaal. Hij bleek nogal wat gedronken te hebben dus dit werkte als een rooie lap op een stier en hij begon nog harder te schreeuwen en duwde één van de agenten naar achteren.

Dit had hij beter niet kunnen doen want voordat hij het doorhad zat hij met handboeien om op de achterbank van de politieauto om in de cel zijn roes uit te slapen. Rene bleef nog even bij de buren staan om zijn aandeel in het “wat vind jij er nu van” gesprek te geven en ging weer naar binnen toen andere buren ook begonnen af te druipen.

Anita was weer op de bank gaan liggen en had zich in haar deken gewikkeld. Ze keek hem vragend aan en barstte in een klaterende lach uit toen ze het hele verhaal gehoord had.

Heb je nog wat van die Gluhwein”, vroeg ze liefjes en een beetje halfdronken van de slaap en de alcohol gingen ze verder met hun gesprek tot het alweer ligt begon te worden. Rene voelde zich heerlijk, ondanks de nare situatie voor zijn schoonzus. Hij had de vrouw van zijn dromen bij hem op de bank liggen en het zag er niet naar uit dat ze aanstalten ging maken om te vertrekken.

Om een uurtje of half negen begonnen ze allebei te gapen en leek het ze een goed plan om nog even wat slaap te pakken. Rene liep naar de logeerkamer waar hij vlug het bed opmaakte en Anita had uit de stapel koffers en dozen die in de huiskamer stonden haar toiletspullen gepakt en was zich even snel gaan douchen. Ze kwam in een zijden kamerjas de kamer weer inlopen en Rene kon zijn ogen bijna niet van haar afhouden. Hij voelde alweer een erectie opkomen en liep vlug voor haar uit naar de logeerkamer. Anita was echter gestopt bij zijn slaapkamer en keek hem met grote ogen, waar hij geen weerstand aan kon bieden aan.

Mag ik bij jou in bed kruipen”, vroeg ze met haar meest lieve stemmetje, “ik heb geen zin om alleen te slapen.” Zonder zijn antwoord af te wachten marcheerde ze zijn kamer in en liet de zijden kamerjas van zich afglijden. Ze had alleen een soort van lingerie body aan die doorzichtig was en Rene kwam bijna spontaan klaar toen hij die enorme borsten van zo dichtbij kon zien.

sex contact sexdate parade

Hij dook vlug onder de dekens om ervoor te zorgen dat ze zijn keiharde pik niet zag, maar hij keek haar aan en de twinkeling in haar ogen verraadde dat dit niet helemaal gelukt was. Hij was bang dat hij niet in slaap zou vallen maar de nacht en de drank hadden hun tol geëist. Ze werden diep in de middag wakker toen hij voelde dat hij naar de wc toe moest. Hij lag tegen Anita aan, met zijn stijve pik tegen haar kontje en zijn hand op één van haar grote tieten. Zijn schoonzus draaide zich om, ze was al een tijdje wakker en duwde haar mooie lijf tegen hem aan en gaf hem een diepe tongzoen.

Hij bleef verbouwereerd liggen en kwam plotseling weer achter de reden waarom hij wakker was geworden. Hij struikelde uit zijn bed om zo snel mogelijk richting wc te gaan en kon een zucht van opluchting niet onderdrukken toen hij zijn blaas aan het ledigen was. Hij schudde een paar keer me zijn pik en draaide zich om en keek recht in het gezicht van zijn schoonzus die zijn kamerjas had aangetrokken en hem bijna uit het toilet wegduwde. Ze bleek ook heel nodig te moeten en Rene ging weer naar bed toe om alles eens rustig te overdenken.

Aftrekken in de badkamer

Hij hoorde dat Anita klaar was met plassen en richting de badkamer ging. “Kom je ook “, schreeuwde ze van een afstandje en Rene wist niet hoe snel hij wederom uit het bed moest komen. In de badkamer zag hij Anita staan die een handdoek om zich heen geslagen had en het bad liet vollopen. Ze keek hem verleidelijk aan en liet toen langzaam de handdoek zakken.

Deze heb je altijd al in het echt willen zien, is het niet”, zei ze met een geile glimlach op haar gezicht toen haar fenomenale borsten bloot kwamen. “Je moest je tenminste altijd tegenhouden om je neus er tussen te stoppen.

De piemel van Rene kwam door de grote blote tieten van zijn schoonzus op volle sterkte weer omhoog en hij besloot om gewoon maar zijn boxershorts uit te trekken. Ze stonden naakt en een beetje onwennig naar elkaar te kijken toen Anita het heft in handen nam en zich tegen hem aandrukte.

Ze fluisterde hees in zijn oor dat als ze hiermee verder zouden gaan, ze er helemaal voor moesten gaan, niet alleen voor de sex. Rene wilde niets liever en als het aan hem had gelegen waren ze direct naar Las Vegas gevlogen om in een kerkje waar een Elvis Presley imitator de dominee was, te gaan trouwen.

Mooi, dan denken we hetzelfde erover”, zei Anita en pakte zijn keiharde lul vast en begon er zachtjes aan te trekken. Het bad was uiteindelijk vol genoeg en ze gaf een zacht tikje op z’n piemel om vervolgens in het bad te stappen. Rene bedacht zich geen moment en ging er ook in liggen waardoor het water over de rand klotste.

Anita masseerde zachtjes zijn piemel met haar voeten en Rene probeerde haar clitoris te vinden met z’n grote teen. Het gesprek dat ze hadden leek wel uren te duren en geen van beide had door dat het water ondertussen flink was afgekoeld. Ze vertelde hoe ze erachter was gekomen dat zijn broer vreemd was gegaan en dat het zeker niet de eerste keer was. Ondanks dat hij zich voordeed als een geslaagde zakenman was het snel bergafwaarts gegaan met z’n bedrijf en had ze, toen ze een keer zijn laptop had gebruikt, alle voorbereidingen gezien op zijn reis naar Thailand. Hij was zelfs zo arrogant dat hij zijn internet geschiedenis niet verwijderd had, omdat hij dacht dat zijn vrouw er toch nooit zou achterkomen.

Ze was gelijk begonnen om een veilige toekomst voor zichzelf te hebben, de reden dat ze nog even bij hem was gebleven. Anders was hij er direct met al het geld vandoor gegaan. Hij zou nog vreemd opkijken als hij in Thailand was en de spaarrekening bleek geblokkeerd te zijn. Direct nadat zijn “zakenpartners” langs waren geweest en hij was vertrokken, had ze alle dure schilderijen, juwelen en andere kostbaarheden naar een plek gebracht waar alleen zij vanaf wist.

Met zijn zakenvriendjes had ze voortijdig al een deal gesloten, want ze wilde niet dat ze achter haar aankwamen om het geld bij haar te innen. Ze wist van het bezoekje dat ze zouden komen brengen en had heel verrast gedaan, maar van haar hadden ze hem een blauw oog extra mogen geven.

Nadat hij naar Thailand vertrokken was had ze de papieren van het huis, waar dankzij haar geen hypotheek meer op rustte, in de kluis gedaan en had de deur achter zich dichtgetrokken. De zakenpartners hadden de sleutel en de combinatie van de kluis. Het huis zou genoeg opbrengen om alle schulden te betalen en ze verzekerden haar dat ze nooit meer last van hen zou hebben.

Tijdens het regelen was ze koelbloedig geweest, maar toen ze uiteindelijk in haar auto zat kwamen de emoties los en wilde ze niet alleen zijn. De reden dat ze nu met hem in bed lag was om te kijken of de gevoelens die ze al een tijdje voor hem had, wederzijds waren. Was dat niet het geval geweest, dan had ze haar spullen gepakt en zou met de Noorderzon vertrokken zijn.

Nu ze echter wist dat ze allebei hetzelfde over elkaar dachten viel er een pak van haar hart. Ze had zich heel druk gemaakt over het leeftijdsverschil, maar Rene verzekerde haar dat dit geen enkel probleem zou zijn. Hij viel juist op oudere vrouwen, zeker als ze zulke mooi tieten hadden.

Anita moest blozen van het compliment en besloot toen dat het de hoogste tijd was om uit bad te stappen. Ze droogden elkaar af en het liefst had Rene haar op de koude stenen van de badkamervloer geneukt. Zijn toekomstige vrouw merkte dat hij opgewonden was en zei dat ze nog een verrassing voor hem had en dat ze daarna de hele dag en dagen daarna sex konden hebben.

Ze had echter ook wel door dat het zaad bijna uit z’n oren kwam en ging achter hem staan en drukte haar grote tieten stevig tegen hem aan. Met haar hand had ze zijn keiharde pik snel gevonden en terwijl ze hem zachtjes aan zijn oorlel begon te likken trok ze hem hard af. Hij moest nu even snel klaarkomen, dan konden ze daarna heerlijk van elkaar genieten.

De geile schoonzus wist dat het niet lang zou gaan duren en begon met haar vinger tegen zijn kontgaatje aan te drukken. Door de zeepsop gleed ze langzaam naar binnen waardoor Rene een stukje naar voren schoot. Ze bleef hem hard aftrekken en ondertussen met haar vinger neukte ze zijn kontje. Met een paar ferme laatste rukken zorgden ze dat zijn zaad met volle kracht er uitspoot en hield hem stevig vast omdat hij na zijn orgasme wat onvast op zijn benen stond.


Volgende pagina van dit geile seksverhaal