Jasmine Caro was nog steeds zo geil als een pak boter. Die avond ervoor was wezen stappen en had een leuke vent opgepikt die haar alle hoeken van het bed had laten zien. Ze had het helemaal niet erg gevonden om die ochtend verder te gaan waar ze gestopt waren, maar de lul was na de sex gelijk verdwenen.

Jasmine Caro en haar dildo

Ze had gezien dat hij bij het aankleden snel een ring om zijn vinger had gedaan en wist gelijk waarom hij zo’n haast had. Hij was een getrouwde man en hij kon nog net op tijd thuis zijn, voordat zijn vrouw wantrouwig zou worden. Hij wilde nog haar telefoonnummer hebben zodat ze nog een keertje konden afspreken, maar Jasmine vroeg niet al te vriendelijk of lekker naar zijn echtgenote wilde gaan.

Na een onrustige slaap was ze wakker geworden en was ze nog steeds zo geil als een pak boter. Hij mocht dan wel getrouwd en een vreemdganger zijn, neuken kon hij wel. Ze zat rusteloos op de bank en besloot haar dildo tevoorschijn te halen om ervoor te zorgen dat het jeukende gevoel in haar natte kutje verdween.

Het was ondertussen middag geworden en ze ging het gewoon nog een keer te proberen. Eens kijken of ze nu een man aan de haak kon slaan die niet getrouwd was en haar tot de volgende dag wilde neuken. Kon haar dildo weer opgeborgen worden in het nachtkastje.

?wi=339495&ws=seme

jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-00 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-01 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-02 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-03 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-04 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-05 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-06 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-07 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-08

Weet wie je date

jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-09 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-10 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-11 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-12 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-13 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-14 jasmine-caro-is-playing-with-hersef-on-the-couch-15

Penthouse Autumn Falls