We gooien er een kleine Kerst Special tegenaan en hebben als eerste een blonde blote kerstvrouw staan, die buiten in de sneeuw met een dildo aan de gang gaat. Blijkt wel weer dat deze foto’s waarschijnlijk verleden jaar zijn genomen of anders ergens op een plek waar er altijd sneeuw ligt. Kerstmis 2015 in Nederland ziet er heel anders uit. In plaats van gourmetten kan je ook gewoon buiten de BBQ aansteken want het is lekker lenteweer.

Blote kerstvrouw in de sneeuw met een dildo

De blonde blote kerstvrouw zit in ieder geval wel in de sneeuw en ze heeft het best een beetje koud. Niet zo vreemd als je alles wat je aanhebt, waardoor je het nog een beetje warm hebt, weer uitdoet. Ze heeft haar dildo erbij gehaald om een beetje op te warmen, en dat schijnt goed te gaan want ze kijkt best wel gelukzalig.

Het enige dat ze nu eigenlijk nodig heeft, als de photoshoot is afgelopen, is een openhaard, een berenvel, warme chocolademelk met rum en een meneer met een grote pik die haar in beweging houdt. Dan kan haar kerst in ieder geval niet meer kapot en als het een beetje meezit heeft ze ook nog wat verdient met die foto’s zodat ze een paar mooie kerstcadeaus kan kopen.

Mature Zoekt

blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-01 blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-02 blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-03 blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-04 blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-05

Weet wie je date

blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-06 blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-07 blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-08 blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-09 blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-10 blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-11 blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-12 blonde-nude-christmas-babe-outside-with-a-dildo-13