Als de muze van Hans de Booij enigszins lijkt op de onderstaande Annabell dan begrijpen we gelijk waarom hij deze wereldhit, beroemd in Nederland en België, uit zijn pen heeft laten vloeien. Wij zouden deze vrouw ook naar Barcelona of Praag volgen en als ze het kaartje naar Parijs even voor kan schieten, doen we daar ook niet moeilijk over.

Annabell, blond en lekker

Annabell is namelijk een lekker wijf die we maar al te graag in een hotelletje aan de Seine alle hoeken van de kamer zouden laten zien. Daarna de stad van de liefde verkennen en haar onder de Eiffeltoren ten huwelijk vragen want zo’n mooie vrouw moet je natuurlijk nooit laten gaan. Als het een beetje meezit praat ze gewoon Nederlands, dus hoef je jezelf niet in allerlei bochten te wringen om duidelijk te maken wat de bedoeling is.

Het staat natuurlijk een beetje vreemd als je onder de Eiffeltoren op je knieën gaat zitten, en zij vervolgens in een reflex hetzelfde doet en je broek losknoopt om je eens lekker te pijpen in het openbaar. Niet mis mee op zich, want niemand kent je in Parijs, alleen is de kans groot dat de beelden viral gaan op het internet. Er is altijd wel iemand die met z’n smartphone alles opneemt.

Een beetje genant als je nageslacht later het internet opduikt en ergens uit de archieven de video opduiken. Leg dan maar eens uit dat die mooie blonde huisvrouw, hun moeder, best opgewonden raakt van seks in het openbaar. Alhoewel, waarom uitleggen, als ze al die andere video’s tegenkomen dan hebben ze het waarschijnlijk wel door.

blond-lekker-ding-frontaal-naakt-01 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-02 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-03 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-04 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-05 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-06


Seksdating Senioren

blond-lekker-ding-frontaal-naakt-07 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-08 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-09 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-10 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-11 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-12 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-13 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-14 blond-lekker-ding-frontaal-naakt-15