Mature Fuck


De blonde Emma Button had zin in seks die vrijdagavond. Het was alweer een maandje geleden dat ze een man had opgepikt, dus het werd de hoogste tijd voor een one-night-stand. Ze had zich opgemaakt en ging goedgemutst de deur uit die avond, met de gedachte aan een lange nacht vol heerlijke seks. Ze besloot om niet naar haar standaardkroeg te gaan, want daar was de vijver om uit te vissen erg dun geworden.”

Op mannenjacht in een nieuwe kroeg

Ze was een andere kroeg in het centrum tegengekomen die ze niet kende. Die bleek ook nog maar een maandje open te zijn, dus ze besloot om er een bezoekje aan te wagen. Er werd goede muziek gedraaid en de wijn smaakte goed, maar het was wel verdacht rustig. De barman zag dat ze in de rondte aan het kijken was en zei dat het pas later op de avond druk werd. Aan de andere kant van de bar zat een knappe donkere vrouw en voor de rest waren er twee tafeltjes bezet met stelletjes die druk in gesprek met elkaar waren.

Emma besloot om haar wijntje leeg te drinken en verderop te gaan kijken, maar zover is het nooit gekomen. De mooie donkere vrouw kwam haar kant op en ging naast haar zitten.

“Ik hoop dat je het niet erg vindt, maar ik kom even bij je zitten, want het is wel erg leeg vanavond en straks val ik van de barkruk van de algehele saaiheid.”

Ze raakt in gesprek met een knappe donkere vrouw

Ze stelde zich voor als Luna en Emma moest wel lachen om de openingszin en gaf haar een handje. Het glas wijn van Emma was bijna leeg, dus Luna zei tegen de barman dat hij allebei hun glazen nog een keertje vol moest schenken en vanaf dat moment raakten de twee vrouwen, die elkaar nog nooit gezien hadden, in gesprek en ze waren hun omgeving even helemaal vergeten. Het werd uiteindelijk vrij laat nog druk in de kroeg en de twee vrouwen besloten om op te stappen omdat ze in de drukte hun gesprek niet goed konden voortzetten.

Emma stelde voor om bij haar verder te gaan, want ze woonde dichtbij en ze had nog een paar goede flessen witte wijn in de koelkast staan. Luna vond dat een goed idee en ze liepen gearmd richting het huis van Emma, alsof ze al jarenlang vriendinnen waren. Af en toe gierden ze het uit van het lachen als één van de twee een opmerking maakte en het duurde niet lang of ze zaten bij Emma in de huiskamer op de bank, allebei met een groot glas witte wijn in hun handen.

Het gesprek gaat over seks

Het gesprek nam al snel een andere wending, want de dames begonnen over seks te praten. In de kroeg was dat een beetje lastig, omdat ze niet wisten wie er mee luisterde, maar op de bank bij Emma ging het een stuk makkelijker. Ze waren door de witte wijn lekker losjes geworden en Emma gaf toe dat ze in de kroeg op zoek was gegaan naar een one-night-stand.

“Ach”, zei Luna, “wees blij dat ik je gered hebt, want in die kroeg komen alleen maar sukkels.”

Ze gierden het weer uit van het lachen en nadat ze een beetje uitgehikt waren, vroeg Emma waarom haar nieuwe vriendin alleen in de kroeg was.

“Dezelfde reden als jij”, zei Luna, “het is alweer een tijdje geleden dat ik seks heb gehad en ik was er helemaal klaar voor.”

“Dat is dus net niet gelukt”, zei Emma op haar beurt en voordat ze het doorhad flapte ze eruit dat ze dan maar seks met elkaar moesten hebben. Het was een grapje en de dames schoten in de lach, maar ze keken elkaar toch een beetje vreemd aan. De twee vrouwen voelden dat er opeens een seksuele spanning in de lucht hing en Luna doorbrak de stilte met:

“Je hoeft niet te antwoorden hoor, want het is een heel persoonlijke vraag, maar ik heb genoeg witte wijn op, dus ik stel hem gewoon: heb je ooit seks met een vrouw gehad?”

Emma keek haar aan en besloot dat het geen kwaad kon om te melden dat ze op dat gebied nog maagd was. Luna moest ook toegeven dat ze het nog nooit met een vrouw gedaan had, maar voegde er aan toe dat ze er wel een paar keer over had nagedacht.

Van een gesprek over seks tot interraciale lesbische sex

“Oh”, zei Emma met een beetje onvaste stem, “dan ben ik dus niet de enige.” De seksuele spanning was nu te snijden en Emma besloot de kans te wagen. Ze draaide haar hoofd naar die van Luna toe en drukte haar mond op die van de knappe donkere vrouw. Die schrok en wilde met haar hoofd naar achteren gaan, maar Emma voelde dat Luna een besluit had genomen. Ze zette haar schrikreactie om in actie en duwde haar tong bij de knappe blondine naar binnen. Vanaf dat moment ging het snel. De twee vrouwen waren met elkaar aan het zoenen alsof ze een paar jaar droog hadden gestaan en ondertussen wreven ze bij elkaar over hun borsten.

“We moeten snel naar de slaapkamer, want m’n kutje loopt over”, zei Emma resoluut en ze trok Luna met zich mee. “Ik dacht al wat te voelen”, giechelde Luna een beetje zenuwachtig, die met haar vingers over het onderbroekje van haar nieuwe minnares had gewreven. Ze waren al snel op bed beland, waar Emma al snel haar topje over haar hoofd had getrokken. Er ging een rilling van genot door haar lijf heen toen Luna aan haar tepels begon te zuigen en Luna vond het heerlijk toen Emma hetzelfde bij haar terugdeed.

De twee vrouwen keken elkaar vervolgens aan en riepen tegelijkertijd “en nu?”

Luna keek Emma ernstig aan en zei met een stem, die vol opwinding zat: “misschien moeten we elkaar gaan beffen en gewoon bij elkaar doen wat we zelf lekker zouden vinden.”

Standje 69 en klaarkomen

Ze voegde daad bij woord en likte van achteren het kutje van haar geile nieuwe vriendin en Emma kreeg een genotsscheut door zich heen en moest zich stevig vasthouden aan het bed. Ze stond op het punt om een orgasme te krijgen, maar wilde die uitstellen. Ze trok het onderbroekje van Luna uit en begon op haar beurt het natte kutje van haar nieuwe seksliefde te beffen. Al snel kwamen ze erachter dat een standje 69 nog lekkerder was en toen ze allebei uiteindelijk hard klaar waren gekomen door elkaars tong nam Emma de leiding in handen.

Ze vindt het heerlijk om dominant te zijn tijdens de seks en dat was ze blijkbaar ook als ze een vrouw in bed had liggen. Ze drukte haar kutje op het gezicht van Luna die haar weer begon te beffen, vervolgens ging ze op bed liggen, met haar kutje de lucht in en stak de knappe exotische vrouw een paar vingers in haar kutje en begon haar te neuken.

Een weekend vol met vrouwenseks

“Als je in het bovenste laatje van het nachtkastje kijkt, dan zie je iets paars liggen, dat nu heel goed van pas komt.”

Luna keek vol bewondering naar de grote paarse dildo die ze in haar handen had. Hier gaan we veel plezier van beleven”, zei ze giechelend en liet de dildo vervolgens voorzichtig in de kletsnatte kut van Emma verdwijnen en begon haar te neuken. De twee vrouwen stopten pas diep in de nacht toen ze allebei uitgeput waren en besloten om de rest van het weekend te besteden aan elkaars mooie lichamen en nieuwe dingen uit te proberen.

Waar een bezoekje aan een nieuwe kroeg al niet toe kan leiden.