Dit is weer eens wat anders dan een stijlvolle geile milf met een parelketting. Gewoon een kort spijkerbroekje, een paar sexy visnet panty’s en hoge hakken. Dat is wat het model Flame Emin aanheeft en daar krijgen we hier wel warme gevoelens van. Dit gaat iets meer de kant op van Daisy Duke, alleen zonder het geknoopte overhemd en met de hoge hakken in plaats van de cowboy laarzen.

Kort spijkerbroekje, visnet panty’s en hoge hakken

We zien Flame Emin dan ook niet zo vloeiend in een auto springen waarvan de deuren dicht gelast zijn en de enige mogelijkheid om naar binnen te komen het open raam is. Grote kans dat ze de bestuurder in zijn oog prikt met die hoge hakken. We voelen wel een nieuwe trend aankomen voor van de zomer, een kruising tussen lingerie en hoge hakken aan de onderkant en de cowgirl look aan de bovenkant.

Aangezien ons mode-inzicht gelijk staat aan het IQ van de wc-deur, hebben we geen flauw idee of dit opgepikt gaat worden. We hopen wel stiekem dat de rokjesdag aan het begin van de lente wordt vervangen door de korte spijkerbroekjesdag, dan zijn we al een heel eind op weg met deze nieuwe sexy trend. Natuurlijk gaan we onze uiterste best doen om dit groot te maken door het her en der te stimuleren.

Nu alleen nog een paar vrouwen die per ongeluk langskomen, en gelijk denken van: “zo wil ik er van de zomer ook uitzien“. Dan is ons werk gedaan. Er kleeft echter een klein probleempje aan en dat is: “vrouwen die onze website bezoeken“. Met de inhoud die wij tentoon spreiden hebben we het vermoeden dat er alleen maar lesbisch ingestelde dames ons een dagelijks bezoekje brengen. Helemaal niets mis mee, alleen kennen die ons een beetje en weten dat als wij met een modetrend op de proppen komen het de hoogste tijd wordt om naar de winkel te lopen om iets totaal anders aan te schaffen.

50 plus liefde nu gratis aanmelden

Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels

Flirt met Vrouwen

Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Short Jeans, sexy fishnet stockings and high heels Kort spijkerbroekje, sexy visnet panty's en hoge hakken