Dora Venter, geile blonde milf, wordt goed in haar lekkere kontje geneukt


5/5 (2)
Dora Venter is een geile blonde milf die haar vriend een speciale verrassing beloofd heeft. Hij mag haar stevig in haar kontje neuken.

Dora Venter heeft een nieuwe vriend en daar heeft ze al heel uitgebreid seks mee gehad, alleen zijn ze aan één belangrijk iets nog niet toegekomen. De geile blonde milf heeft een WhatsAppje naar hem gestuurd met de mededeling dat ze een speciale verrassing voor hem heeft. Eentje die hem nog lang zal heugen, laat ze in een tweede bericht weten. Niet zo vreemd dus dat haar vriend die avond nogal opgewonden bij haar voor de deur stond. Hij is er allang achter dat de blonde Dora een geil seksbeest is, want ze heeft dingen met hem gedaan die hij nog nooit had meegemaakt.

Nieuwe vriend krijgt een speciale verrassing

De blonde milf pakte hem bij zijn hand vast en trok hem mee de slaapkamer in. Daar zei ze dat hij beter niet al te lang kon wachten met het uittrekken van zijn kleren. Zelf moest ze nog even naar de badkamer om zich uit te kleden en haar nieuwe sexy lingeriesetje aan te trekken. Na vijf minuten stond ze voor het bed en ze zag dat hij zo geil als een pak boter was geworden. Nadat ze elkaar uitgebreid betast en gezoend hadden, zei ze dat het de hoogste tijd was voor zijn verrassing.

Je mag me in mijn kontje neuken“, liet ze met een geile stem weten, “maar ik verwacht wel dat je mee een beetje stevig aanpakt. Hou er rekening mee dat ik niet wil dat je de eerste keer in mijn kontje klaarkomt, maar over mijn buik en tieten heen. Dat klaarkomen in m’n billen bewaren we als we weer verder gaan.

Ach ja, de wens van een schone dame kan je niet naast je neerleggen.

Dora Venter laat graag haar voeten zienStemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.035


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Angela White, geile slet krijgt zaad over haar grote tieten
Dan heb je mazzel, een trio met Ava Addams en Angela White

Een man met mazzel kan zijn grote geluk niet op. Hij heeft een trio met Ava Addams en Angela White....

Sluiten