Clio, heerlijke bikini babe, gaat buiten onder de douche


5/5 (1)

Clio, een heerlijke bikini babe met zonnebril en al, zit al een tijdje in de zon en heeft het er warm van gekregen. Dat is echter niet alles waar ze het warm van gekregen heeft, want de twee bouwvakkers die met de renovatie van het bijgebouw bij het zwembad bezig zijn, hebben hun steentje bijgedragen. Vanwege het warme weer hebben ze hun t-shirts uitgetrokken en zijn ze hard aan het werk met hun gespierde bovenlijven ontbloot. Reden genoeg dus voor Clio om buiten onder de douche te gaan.

Clio gaat buiten onder de douche

Daar heeft ze even de tijd om een plan te maken, want wat en hoe het ook gebeurt, de twee bouwvakkers zijn voor haar. Uiteindelijk besluit ze voor de: “oh jee, ik ben vergeten mijn bikini weer aan te doen“, aanpak te gaan en die heeft direct succes. Ze ligt nog niet bij het zwembad of één van de mannen kan een goedkeurend fluitje niet inhouden. Als antwoord doet ze haar benen wijd, gaat met haar ene hand naar haar kutje en met de andere hand wenkt ze de gespierde mannen.

Uiteindelijk heeft de renovatie een week langer geduurd dan gepland was, maar het was het geld dubbel en dwars waard.

Mature Fuck

Clio gaat buiten onder de douche
Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 707


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Hollywood ster Jamie Luner beschuldigd van geven orale seks aan minderjarige jongen 📷

Hollywood actrice Jamie Luner, bekend van o.a. Melrose Place, wordt ervan beschuldigd dat ze eind jaren negentig orale seks met...

Sluiten