Een trio met een geile milf met grote tieten, Sara Jay

5/5 (2)

Penny Pax is een geile verpleegster die van zowel mannen als vrouwen een nat kutje krijgt. Een collega van haar is Sara Jay, een geile milf met grote tieten. Ze hebben vaak samen nachtdienst, en het is al een paar keer voorgekomen dat ze een vrijstaande kamer opzochten als het rustig was die nacht. Dan ging ze volledig los met de lesbische seks en genoot Penny van de grote tieten van haar minnares.

Een trio met een geile milf

Nu had Penny sinds kort een nieuwe vriend en die wou ze gaan verrassen. Kon ze gelijk kijken of hij zo kinky was als hij zichzelf heeft voorgedaan. De mooi roodharige vrouw vroeg aan Sara of ze mee wilde doen aan een trio. Daar had de geile milf geen enkel probleem mee, dus kon het gebeuren dat ze op een zaterdagavond met z’n drieën in de slaapkamer van Penny en haar vriend belanden. De twee vrouwen waren al snel uitgekleed en verdiepten zich in de vrouwenliefde. Ze waren elkaar naar een heerlijk orgasme aan het beffen en om eerlijk te zijn waren ze de vriend even totaal vergeten.

Die had zich ondertussen ook al half uitgekleed en had een enorme stijve gekregen. Dit gebeurde toch niet elke dag dat er twee geile vrouwen in je bed lagen die seks met je wilde hebben. Tenminste, als ze je niet waren vergeten. Op een gegeven moment besloot hij proactief aan de gang te gaan en stak zijn grote pik in de kut van Penny, die haar oudere vriendin aan het beffen was. Dat was precies wat ze nodig had om een daverend orgasme te krijgen en vanaf dat moment deed haar vriend volop mee.

Ze ging hem berijden terwijl Sara Jay op zijn gezicht zat en aan het genieten was van zijn tong. Hij neukte de geile milf terwijl die Penny aan het beffen was en haar grote tieten heerlijk heen en weer zwaaiden. Het duurde dan ook niet lang of hij stond op het punt van klaarkomen en Penny riep dat hij zijn zaad niet in de kut van Sara moest spuiten. Ze wilde dat hij over haar kut spoot en ze hielp hem een handje door hem af te trekken. Hij had niet veel nodig, want nadat zijn vriendin een paar keer met haar hand op en neer was gegaan spoot hij de geile kut van Sara Jay helemaal onder.

Het begin van een lange nacht seks.

Sara Jay, geile milf in sexy lingerie

Aangezien we Penny al een keer zijn tegengekomen op de site, hebben we als voorspel een serie foto’s van Sara Jay staan. Een lekkere geile milf die een paar grote tieten heeft. Ze ziet er zeer neembaar uit in sexy lingerie.

webcamsex met mooie vrouwen


Een heerlijk trio met twee geile vrouwen

Penny Pax en Sara Jay, een geile mlf met grote tieten, zijn collega's. Ze besluiten de vriend van Penny te verrassen met een trio.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 1.469Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 31 tot 45 jaar

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Melana A op vakantie in een warm land; buiten aan het masturberen

Melana A is lekker op vakantie naar een warm land en op de eerste dag besloot ze buiten al de...

Sluiten