Casey Calvert is een knappe brunette die geile lesbische seks met de beste vriendin van haar moeder, Kendra Lust, heeft.

Pornoactrice:Casey Calvert, Kendra Lust
Duur: o6:15

Twero Sociaal Seks Netwerk

Geile lesbische seks met de beste vriendin van haar moeder

Casey Calvert is een knappe brunette die gezellig op bezoek gaat bij Kendra Lust, de beste vriendin van haar moeder. Wat ze niet weet is dat de mature vrouw haar met een reden heeft uitgenodigd. Ze heeft vlinders in haar buik gekregen van de jongere vrouw en wil niets liever dan lesbische seks met haar hebben.

Casey heeft al een aantal vriendjes gehad en ze kan een grote pik ten zeerste waarderen, maar ze zou ook eens dolgraag seks met een vrouw willen hebben. Die weten uit eigen ervaring beter waar de lekkere plekjes zitten en wat vrouwen echt lekker vinden. Buiten dat om lijkt het haar verschrikkelijk geil om aan een clitoris te likken en een vrouw met orale seks naar een orgasme te brengen.

Het lijkt haar niet alleen geil om te beffen, het lijkt haar nog geiler om gebeft te worden. Dat ze op het gezicht van een vrouw gaat zitten en zij met haar tong magische dingen met haar doet. Ze heeft het bijna een keer geprobeerd met een huisgenoot toen ze allebei flink aan de wijn gezeten hadden, maar op het laatste moment durfden ze er allebei niet mee door te gaan.

Mature vrouw weet de knappe brunette te versieren

De lesbische ervaring gaat sneller gebeuren dan ze zelf in gedachten heeft, met een vrouw waarvan ze het nooit verwacht zou hebben, de beste vriendin van haar moeder. Ze heeft altijd met een jaloerse blik in haar decolleté gekeken, want Kendra heeft een paar hele mooie grote borsten. Het speelde zelfs een keer in haar achterhoofd dat ze daar graag mee zou willen spelen, maar ze liet die gedachte varen omdat de mature vrouw keurig getrouwd was.

Ze had het niet eens door dat ze vanaf het begin af aan door de ervaren vrouw versierd werd. Pas toen Kendra haar bh uittrok en haar grote borsten vol in het zich waren, begon het bij Casey te dagen dat ze lesbisch ontmaagd zou worden.

Het werd heerlijke vrouwenseks op de bank. Kendra ging op haar gezicht zitten en ze befte de oudere vrouw helemaal klaar. Daarna drukten ze hun kutjes tegen elkaar aan en gingen scharen. Dat hield Casey niet al te lang vol, want ze was gek geworden van opwinding tijdens het beffen en ze wilde niets liever dan zelf ook klaarkomen. Kendra hield van geil praten tijdens de seks en Casey had er gelijk een nieuw ding bij voor tijdens de seks. Ze werd er super opgewonden van en het duurde dan ook niet lang voordat ze hard klaarkwam.

Nadat ze half op Kendra liggend een beetje bijgekomen was, duwde de mature vrouw haar voorzichtig van haar af en ging staan. Ze draaide zich naar Casey toe en stak uitnodigend haar hand naar haar uit en zei:

Wat denk je, zullen we in de slaapkamer verder gaan?

Casey Calvert ziet er heerlijk uit in sexy doorkijklingerie