Ashley Lane in mooie lingerie, alsof je een kado uitpakt


5/5 (1)

Ashley Lane ziet er fantastisch uit in mooie lingerie, het is alsof je thuiskomt en er een kado op je ligt te wachten die graag uitgepakt wil worden. Het leuke aan dit kado is dat ze het uitpakken ook nog eens helemaal zelf regelt. Als ze daar klaar mee is dan voel je jezelf helemaal jarig, want er ligt een blote vrouw op je bank die haar jarretels en panty’s aangehouden heeft, en je verlangend aankijkt.

Ashley Lane in mooie lingerie

Het is namelijk tijd om de liefde te gaan bedrijven en ondanks dat Ashley kijkt alsof ze hard en diep genomen wil worden, terwijl je vieze woorden tegen haar zegt, besluit je om lang van het moment te gaan genieten. Je gaat dus op de romantische toer en noemt haar suikerbuikje terwijl je haar kusjes over haar hele lichaam geeft.

Net als je haar tepels eens extra lang wil gaan verwennen vraagt Ashley zich hardop af of er nog wat gaat gebeuren; want anders pakt ze zichzelf weer in en weet ze het gat van de deur te vinden. De ochtend erna mag je romantisch doen maar haar gezichtsuitdrukking sprak inderdaad boekdelen, ze moet nu eerst genomen worden en snel ook een beetje.

En wie ben jij om de wensen van deze geile vrouw in mooie lingerie naast je neer te leggen. Eerst dus porno en dan liefdevolle sex. Eigenlijk best wel een aardig kado, toch maar eens naar het kaartje op Ashley zoeken van wie je dit gekregen hebt.


ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-01 ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-02 ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-03 ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-04

ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-05 ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-06 ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-07 ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-08 ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-09 ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-10 ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-11 ashley-lane-in-geile-lingerie-en-naakt-12

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 653


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Prachtige erotische naaktfoto’s van model Alina Baikova

Voor degene die nogal in de modewereld zitten is Alina Baikova niet echt een onbekende. Het 26-jarige model uit de...

Sluiten