Hollywood ster Jamie Luner beschuldigd van geven orale seks aan minderjarige jongen 📷


De ster uit Melrose Place, Jamie Luner, wordt door een man ervan beschuldigd dat zij orale seks met hem had terwijl ze met vol met drugs gestopt had. Ze zou de seksuele activiteiten ook nog eens opgenomen hebben. Volgens de man, ene Anthony Oliver, zou hij Jamie Luner tegen zijn gekomen toen hij met zijn broer naar een feestje ging, dat de actrice bij haar thuis had georganiseerd.

Orale seks met een minderjarige jongen

De toendertijd 26-jarige actrice zou de minderjarige Anthony, die 16 jaar was toen dit gebeurde, whiskey en methamphetamine hebben gegeven. Vervolgens zouden ze naar een slaapkamer zijn gegaan en liep er een derde persoon mee. De man claimt dat de derde persoon aan het filmen was terwijl de knappe actrice hem pijpte. Anthony geeft later aan dat hij niet in zijn normale gemoedstoestand bevond tijdens de orale seks.

De manager van Jamie Luner laat aan People Magazine weten dat de beschuldigingen klinkklare onzin zijn en een poging om Jamie te blackmailen.

Het vermeende slachtoffer heeft ondertussen aangifte gedaan bij de politie van Los Angeles en heeft aan TMZ verteld dat hij met zijn ouders heeft gepraat over de activiteiten van de actrice. Zijn therapeut, die hij ziet vanwege zijn alcoholverslaving, zou hem aangemoedigd hebben om het incident openbaar te maken.

NSFW-Balk. Knappe mature brunette pijpt jongere man

Voor het visuele gedeelte van dit bericht hebben we een aantal foto’s staan van Lisa Ann, een knappe mature brunette, die op een geile manier een jongere man aan het pijpen is. Die is overigens niet minderjarig, maar gewoon ergens in de twintig en heeft verder ook niets met het bericht te maken. Het staat voor hem in ieder geval vast dat hij zijn pik in een vrouwenmond heeft gestoken, daar is fotografisch bewijs van.

Dat is niet het geval met de bovenstaande Anthony Oliver en het is nog maar afwachten of zijn beschuldiging daadwerkelijk ergens op gestoeld is.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 611


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Angelica B, een naaktstrand opzoeken
Angelica B is op vakantie, tijd om het naaktstrand op te zoeken

Angelica B is een knappe blondine die mooie borsten en een heerlijk kontje heeft. Al ze op vakantie is, maakt...

Sluiten