Brandi Love heeft niet lang stilgezeten na haar scheiding. De heerlijke mature babe had besloten om helemaal los te gaan en alle seks die ze in de afgelopen jaren gemist had, in te halen. Ze ging struinde samen met een geile vriendin, ook een mature babe, de kroegen van de stad af en er waren genoeg jonge mannen die dolgraag seks met één of allebei de vrouwen wilden hebben. Na twee maanden waren ze echter wel een beetje stuk, want ze worden wel een dagje ouder en die jonge gasten wilden het liefst de hele dag en nacht neuken.

Mature babe krijgt zaad op haar kutje gespoten

Haar geile vriendin had een soort van vaste minnaar genomen, dus die ging niet meer zo vaak mee om op mannen te jagen en Brandi besloot om hetzelfde te doen. Ze belde één van de jongemannen op waar ze in de afgelopen tijd seks mee had gehad en deed hem een voorstel dat hij niet kon weigeren. Ze zou altijd voor hem klaar staan als hij seks wilde en ze stond open om alles uit te proberen waar ze zin in hadden.

De jongeman stond binnen een half uur bij haar voor de deur en hij kon zijn geluk niet op. Die geile oudere vrouw, waar hij helemaal verzot op was geraakt na één nacht seks, had hem uitgekozen om haar vaste minnaar te worden. Hij besloot om extra zijn best te doen en dat werd door de blonde mature babe zeer gewaardeerd. Na haar tweede orgasme zei ze dat hij klaar moest komen en hij mocht zelf kiezen waar.

Dat werd een lastige keuze want hij wilde over haar gezicht, haar grote tieten en haar lekkere kontje klaarkomen. Brandi zag de keuzestress in zijn ogen en besloot om een handje te helpen. Ze richtte zijn grote pik op haar kutje, gaf er een paar rukken aan en hij spoot haar natte kut helemaal onder. De volgende keer zou ze ervoor zorgen dat hij over haar grote tieten zou gaan klaarkomen.


Mature Babe Brandi Love krijgt zaad op haar kutje gespoten