Plekken waar je seks kan hebben

We kwamen een Lifestyle berichtje tegen waarin ze een beetje gekunsteld 25 andere plekken om seks te hebben onder elkaar hadden neergezet. Een lekker clickbait artikel waar we dus wel een linkje van neerzetten, maar waar je absoluut niet op hoeft te klikken.. Wij kunnen dat natuurlijk beter en meer visueel gericht. Dat wil zeggen dat er plaatjes bijstaan en we linken naar de berichten op seksmet.nl en wat bevriende sites, waar er daadwerkelijk aan seks op die plekken gedaan wordt. Een stuk spannender natuurlijk en misschien wel een inspiratiebron om je seksleven een beetje op te leuken. Het varieert van seks in de auto tot geneukt worden op het strand. En mochten we toevallig de plek niet op onze site hebben staan, dan zoeken we gewoon de seksfoto’s erbij. We doen niet aan alfabetische volgorde of iets dergelijks, dus je krijgt een lekker random lijstje.

Een beetje “Seks, het Verzamelde Werk“, want op elke pagina is minimaal één serie foto’s te vinden gecombineerd met linkjes naar geile foto’s en seksvideo’s.

1. Seks onder de douche

Seks onder de douche geeft een extra dimensie aan de seks. Het is weer eens wat anders dan in bed, meestal is het staande seks, dus je doet een ander standje en je moet je aanpassen aan de wat kleinere ruimte. Dat seks onder de douche heerlijk kan zijn laten Giovanni Francesco en Ariana Maire zien. De knappe brunette, die het goed doet in een sexy jurkje en zwarte lingerie, gaat los in het luxe bad en de douche wordt aangezet om voor wat verkoeling te zorgen, want het is hete erotische seks.

Seks onder de douche

Erotische seks onder de douche

2. Seks in het park

Seks in het park is natuurlijk extra opwindend omdat het buiten is en in het openbaar. Je kan gelukkig zelf bepalen hoe openbaar je het wilt hebben, in verband met een eventuele arrestatie voor onzedelijk gedrag. De tijd is ook belangrijk, want op een zaterdagmiddag in het midden van het park op het grasveld, in misschien een minder goed plan. Je hoeft het natuurlijk niet bij één vrouw te houden om seks in het park mee te hebben. De gelukkige jongeman in deze seksvideo doet het gewoon met drie vrouwen in het park. Eén van de dames die aan het kwartet meedoet is Sia Siberia. Bij de seksvideo staat een serie opwindende foto’s van deze knappe fitgirl.

Seks in het park

Seks in het park

3. Seks op de wasmachine

“Oh, ik zit vast in de wasmachine”, een uitspraak die vooral door milfen, stiefmoeders en stiefdochters wordt gedaan, net voordat ze geneukt gaan worden. Dat gebeurt dan meestal voor de wasmachine of ze gaan snel naar de slaapkamer toe, omdat het daar toch allemaal wat comfortabeler is. Luna Star denkt daar anders over. Die zit ten eerste niet vast in de wasmachine, maar wil gewoon geneukt worden zonder een smoesje. Ten tweede heeft ze seks op de wasmachine en als laatste, doet ze het ook nog eens in een wasserette.

 

4. Seks in de keuken

Seks in de keuken kan vreselijk geil zijn. Bijvoorbeeld dat je thuiskomt van je werk en je vrouw staat in een sexy zomerjurkje het eten klaar te maken. Dan vindt ze het vast niet erg dat je haar over de keukenbar legt en haar stevig van achteren neemt. Geef haar wel even de tijd om het vuur onder de balletjes en de aardappels lager te zetten, anders kan je een Chineesje gaan bestellen. Voor seks in de keuken hoef je jezelf natuurlijk ook niet te beperken tot één vrouw. Mocht je per ongeluk een stiefzus hebben en een beste vriendin die dolgraag door je geneukt willen worden, dan zit je helemaal goed. Dat overkomt de man in deze pornovideo, die het geluk heeft om Madison Summers als stiefzus te hebben. Die is zo aardig om haar beste vriendin Scarlet Skies mee te nemen, zodat het een geil trio in de keuken wordt.

Seks in de keuken

Seks in de keuken

5. Seks in de auto

Seks in de auto kan op veel manieren, in een stilstaande auto op een parkeerplaats bijvoorbeeld of gepijpt worden tijdens het rijden. Aftrekken gebeurt ook vaak in een rijdende auto en daar hebben we een mooi voorbeeld van. We hebben we een keurige getrouwde vrouw gevonden, die nogal onder de indruk raakt van een lifter. Die trekt gewoon zijn broek naar beneden en begint zich af te trekken. De echtgenote weet even niet wat ze moet doen en in plaats van hem eruit te zetten, raakt ze erdoor gefascineerd. Uiteindelijk trekt ze hem af, terwijl ze gewoon door blijft rijden. Een erotische video op sensueel.net met een opwindend seksverhaal erbij, want daarna komt de getrouwde vrouw in situaties terecht die ze zich niet had kunnen voorstellen.

Seks in de auto

Seks in de auto

6. Seks in een hotelkamer

Seks in een hotelkamer kan heel opwindend zijn. Je bent in een andere omgeving, meestal op vakantie of een weekendje weg, dus al een stuk relaxter dan normaal. Het kan ook zijn dat je richting een hotel gaat om vreemd te gaan en seks met iemand anders te hebben. Een goed voorbeeld is Carmen, knappe Latina huisvrouw die seks in een hotelkamer heeft. Het zit een beetje ingewikkeld in elkaar, want haar man is vreemd gegaan met zijn secretaresse, die ook getrouwd bleek te zijn. De mooie Latina besloot om de man van de secretaresse daarvan op de hoogte te stellen, maar wel op haar manier, want ze wilde wraak hebben. Ze sprak met hem af in een duur hotel en nadat ze hem van alles op de hoogte had gesteld, was het niet meer zo moeilijk om hem te verleiden tot geile seks.

Seks in een hotelkamer

Seks in een hotelkamer

7. Seks in een parkeergarage

Het is misschien niet direct je eerste keuze, seks in een parkeergarage, maar het kan zeer opwindend zijn. Zeker als je er op geilt als mensen kijken, dan is het zaak om in een wat drukkere parkeergarage te gaan staan. Hou er wel rekening mee dat tegenwoordig alles opgenomen wordt en je direct met je hoofd en wat je aan het doen bent op het internet staat. Dat overkwam dus deze twee koppels die in één auto seks in een parkeergarage hadden. Het is een beetje vage video waar geen mooie plaatje van te maken was, dus hebben we één van de foto’s erbij gepakt waarop te zien is Texas Patti seks in een auto heeft, die in een parkeergarage staat.

Seks in een parkeergarage

Seks in een parkeergarage

8. Seks bij het zwembad

Het hebben van een zwembad op eigen terrein, beetje goed beschut, is een voordeel bij het seks bij het zwembad gedeelte. Je kan namelijk wat minder gestrest aan het neuken beginnen, want seks bij een openbaar zwembad is eigenlijk gewoon niet haalbaar. Teveel mensen en te weinig stille plekjes. Bekeken worden is leuk, maar met geweld van het terrein van het zwembad weggehaald worden is weer een ander ding. Misschien dat het mogelijk is in één van de pashokjes of ’s avonds als het zwembad dicht is en je over het hek kan klimmen om bij het buitenzwembad te komen. Kortom, teveel gedoe. Een eigen zwembad of iemand met een eigen zwembad waar je wel seks mee wil hebben is een veel eenvoudigere optie.

Degene die seks bij het zwembad gaan hebben zijn twee knappe jonge vrouwen die de lesbische liefde bedrijven op een ligstoel bij het zwembad.

Seks bij het zwembad

Seks bij het zwembad

Pagina 2 – 25 andere plekken om seks te hebben