Natasha Nice lag keurig op het afgesproken tijdstip naakt op bed in een hotelkamer op haar minnaar te wachten. Komt er vijf minuten nadat hij eigenlijk met het neuken had moeten beginnen een WhatsAppje binnen op de smartphone van Natasha. De lul de behanger was vergeten dat zijn vrouw jarig was en dat hij pas over twee uur zich vrij kan maken. Een “neuk op en app me niet meer” als antwoord, bleek afdoende te zijn. Ze had namelijk een hekel aan mannen die te laat komen en voor het gemak even vergeten te vertellen dat ze getrouwd zijn.

Natasha Nice ligt naakt op haar minnaar te wachten

Ze is de situatie aan het overdenken en is ondertussen maar begonnen met masturberen, want ze heeft de hotelkamer tot de volgende ochtend besteld en daar moet je dan wel gebruik van maken. Nadat ze zichzelf klaar gevingerd had, besloot ze om een borreltje aan de hotelbar te doen om haar gedachten even goed op een rijtje te zetten. Daar komt ze een knappe, wat oudere, zakenvrouw tegen en al snel zijn ze in een diep gesprek verwikkeld over het feit dat alle mannen toch wel klootzakken zijn.

Jullie begrijpen waar dit naar toe gaat, al komt dat laatste en dat stukje over haar minnaar, helemaal uit ons ranzige brein vandaan.

De zakenvrouw gaat maar wat graag mee om nog een drankje te doen in de hotelkamer van Natasha. Voordat laatstgenoemde ook maar de kans heeft om de mini-bar te openen ligt ze al op bed en is de knappe oudere zakenvrouw haar aan het zoenen en maakt ze zonder problemen de bh van de lekkere jonge vrouw los. Natasha lijkt even te schrikken, want ze heeft nog nooit seks met een vrouw gehad, maar onder het motto: “voor alles is een eerste keer.“, geeft ze zich er helemaal aan over. Seks is seks denkt ze nog als Paula, de zakenvrouw, haar kutje gaat beffen en voor een orgasme zorgt waar ze nog een minuutje of tien van bij moet komen.

Natasna Nice, naakt aan het wachten op haar minnaar