Luna heeft seks met de eigenaar van de bed & breakfast


5/5 (4)

Luna is een Franse jonge vrouw van net in de twintig die nogal van het reizen is. Ze is in haar eentje bezig om heel Europa te ontdekken voordat ze de andere continenten met een bezoekje gaat vereren. Dat betekent dat ze veel tijdelijke baantjes heeft, totdat ze weer genoeg geld heeft om verder te trekken. De knappe brunette is dan ook kind aan huis bij de diverse Bed & Breakfast gelegenheden die ze op haar reispad tegenkomt. Dit keer heeft ze voor drie weken een onderkomen gevonden in het gastenhuis van Charlie.

Die heeft het grote landhuis van zijn grootouders geërfd en om de kosten een beetje te dekken verhuurt hij de twee gastenverblijven die op het terrein aanwezig zijn als Bed & Breakfast. De inkomsten zijn dusdanig goed dat hij zijn baan kon opzeggen en zich volledig kon toeleggen op de restauratie van het statige landhuis. Luna had hem al een paar keer met ontbloot bovenlijf in de tuin zien werken en ze voelde direct een tinteling in haar kutje. Het was een knappe jongeman die van het harde werken een gespierd lichaam had gekregen.

Een zeer aantrekkelijk huurcontract

Ze had een baantje als bardame gevonden en om eerlijk te zijn beviel het haar wel waar ze terecht was gekomen. Ze had een paar maanden achter elkaar van plaats tot plaats gezworven en ze kon een beetje rust wel gebruiken. Dan kon ze gelijk sparen voor de grote reis naar Australië. Daarom zat ze na twee weken met Charlie rond de tafel en informeerde naar de mogelijkheid om een paar maanden een kamer te huren. Charlie mocht Luna heel graag en hij voelde zich tot haar aangetrokken. Aangezien hij meer verdiende met het kortstondig verhuren van de Bed & Breakfast kamers deed hij haar een aanbod die ze gewoonweg niet kon weigeren. Hij bood haar één van de vele kamers in het landhuis aan, die een eigen opgang, badkamer en een kleine keuken had.

Luna greep het aanbod met beide handen aan, want ze hoefde minder huur te betalen dan dat ze aan de Bed & Breakfast kwijt was geweest. Ze ging een huurcontract van een half jaar aan en samen met Charlie had ze haar weinige spullen binnen een half uurtje verhuist naar haar nieuwe onderkomen. Charlie verdween zonder een woord te zeggen, wat Luna een beetje vreemd vond, en stiekem was ze heel erg blij toen hij na vijf minuten weer voor haar deur stond. Hij had een goede fles wijn uit de wijnkelder gehaald en vroeg of ze misschien zin had om die soldaat te maken. Daar had Luna wel oren naar en na een half uur zaten ze in een diep gesprek over het leven, de toekomst en hun idealen. Ze hadden elkaar al een paar keer diep in de ogen gekeken en op een gegeven moment hield Luna het niet meer. Ze stond op en liep naar Charlie toe die tegenover haar zat en ze kuste hem vol op de mond. Luna hoopte dat ze de situatie had ingeschat en ze was dolblij toen Charlie haar tongzoen beantwoorde.

Haar erotische gevoelens worden beantwoord

Ze drukte zich tegen hem aan en trok zijn t-shirt omhoog en wreef over zijn sixpack. Ondertussen hadden de handen van Charlie haar kontje gevonden en voelde ze dat hij haar jurkje naar beneden trok. Ze was ondertussen druk bezig om zijn broek los te knopen en voordat ze het allebei doorhadden waren ze helemaal naakt. Luna ging op haar knieën zitten en nam zijn grote pik in haar mond en begon hem erotisch te pijpen. Charlie ontplofte haast van de heerlijke genotsgolven die door zijn lichaam stroomden. Hij was in extase geraakt en hij was bang dat hij te snel klaar zou komen. De hoogste tijd om op zijn beurt op z’n knieën te gaan en Luna te gaan beffen die met haar benen wijd op het aanrechtblok was gaan zitten.

Luna was kletsnat geworden van het beffen en ze smeekte Charlie bijna om haar te neuken. Ze had haar eerste orgasme al gehad en toen Charlie zijn grote pik in haar kut stak kreeg ze direct haar tweede. Ze schokte met haar lichaam van het pure genot dat haar lichaam over had genomen. Ze voelde dat Charlie ook op het punt van klaarkomen stond en ze kon niet wachten totdat hij zijn warme zaad in haar wachtende kutje zou spuiten. De schokte met haar lichaam toen ze de eerste stralen voelde die tegen haar kutwand gespoten werden en Charlie stootte zijn pik tot aan zijn ballen in haar kutje. Zo diep had ze nog nooit een pik in zich gevoeld en ze bleef klaarkomen totdat het te gevoelig werd en Charlie zijn pik uit haar liet glijden.

Ze gloeiden allebei van hun orgasmes en begonnen elkaar hartstochtelijk te zoenen.

Misschien“, dacht Luna bij zichzelf, “moet ik er een jaarcontract van maken

Sensuele seks met de eigenaar van de Bed & Breakfast

Mature Fuck

Luna heeft seks met de baas van de Bed and Breakfast


Mature Fuck


Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.303


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Lena Anderson is erotisch aan het doen op de buitentrap

De knappe blonde Lena Anderson, kleine tieten en hele mooie billen, is erotisch aan het doen op de buitentrap. Ze...

Sluiten