webcamsex met mooie vrouwen
Amanda is een succesvolle zakenvrouw en drukbezette moeder die twee vliegen in één klap wil slaan. En een babysitter en lesbische seks.

Amanda is een succesvolle zakenvrouw en ook nog eens een drukbezette moeder. Ze wil daarom in één keer twee problemen op lossen en dat is de zorg voor haar dochtertje en een invulling van haar seksleven. Vandaar dat ze op zoek is naar een jonge vrouw, liefst met grote tieten, die zowel kan oppassen en het niet erg vindt om met Amanda het bed in te duiken.

Er zijn al een aantal kandidaten langsgekomen, maar er zat geen vrouw tussen waar ze direct een klik mee had. Ze hadden alle papieren als het ging om het babysitten, maar de drukke milf raakte niet echt opgewonden van ze. Voor die middag had ze nog één sollicitatiegesprek en dat was met ene Beverly Paige. Ze had haar CV gelezen en was onder de indruk, ze was daarom ook reuze benieuwd hoe ze er uit zou zien.

Zakenvrouw valt op jonge vrouwen met grote tieten

Dat beviel haar uitstekend, want ze hield van jonge vrouwen met grote tieten en over dat laatste had Beverly zeker niets te klagen. Ze hadden een gezellig gesprek en Amanda besloot er gelijk voor te gaan, dan wist ze meteen of het wat zou gaan worden. Tijdens het gesprek stapte ze naar voren en deed in één keer het zomerjurkje van Beverly naar beneden zodat haar grote tieten vol in het zicht waren.

De brunette wist even niet waar ze in terechtgekomen was en ze zat een beetje ongemakkelijk op de bank, maar ze moest voor zichzelf toegeven dat ze de situatie best wel opwindend vond. Ze had het nog nooit met een vrouw gedaan en dat wilde ze altijd nog een keer proberen. Ze vond Amanda een knappe dame en als die geil van haar grote tieten werd, dan was ze daar stiekem wel een beetje trots op.

Sollicitatiegesprek leidt al gauw tot seks

Eerst had ze nog automatisch haar handen voor haar tieten gehouden, maar daarna ging het gesprek verder en bleven haar grote borsten gewoon vol in het zicht. Amanda kon zich niet langer inhouden en trok haar jasje uit en ging op Beverly liggen die op de bank lag. Ze begon aan haar grote tieten te likken en al snel waren de twee vrouwen ook aan het zoenen.

Beverly had nog niet zoveel ervaring, maar ze wilde dolgraag leren. Amanda had dit door en besloot dat zij de eerste zou worden die het kale kutje van Beverly aan het beffen was. Die wist ondertussen niet wat haar overkwam, want ze had wel vriendjes gehad, maar die hadden het altijd te druk om hun pik gelijk in haar kutje te steken. Dit was een goddelijk gevoel en het duurde dan ook niet lang voordat ze haar eerste orgasme kreeg.

Zakenvrouw heeft een geil lekker lichaam

Amanda kleedde zich ondertussen helemaal uit en Beverly werd spontaan geil van deze knappe zakenvrouw. Ze wist ongeveer wat er zou gaan komen, want Amanda liep naar haar toe en ging met haar kutje boven het gezicht van Beverly zitten, die enthousiast begon te beffen. Ze had nog gezegd dat ze het nog nooit gedaan had, maar Amanda had haar gerustgesteld met de woorden: “gewoon bij mij doen wat je bij jezelf ook lekker zou vinden.

Dat was een zeer bruikbare tip, want Beverly begon te beffen alsof haar leven er vanaf hing. Ze vond de smaak van het kutje van Amanda heerlijk en ze werd extra geil van de gedachten dat ze deze mooie vrouw een orgasme zou gaan bezorgen, tenminste, als ze bleef doen waar ze mee bezig was. Dat ging haar goed af, want nog geen vijf minuten later was het de beurt aan Amanda om zwaar te gaan kreunen. Beverly ging sneller met haar tong over de opgezwollen clitoris heen en weer en dat zorgde voor een spetterend orgasme.

Wat is lesbische seks zonder een standje 69

Amanda hoefde maar heel even bij te komen en dook vervolgens vol enthousiasme op haar nieuwe babysitter. Ze had ondertussen de beslissing genomen dat Beverly de perfecte kandidate voor allebei de functies was. Ze maakte er een standje 69 van en het enige dat je nog hoorde waren de twee vrouwen die elkaars kutje aan het likken waren. Beverly vond de lesbische seks uitermate geil en ze hoopte dat het niet bij deze ene keer zou blijven. Allebei de vrouwen kwamen hard klaar, maar nog was Amanda niet verzadigd en als het aan Beverly zou liggen, dan kwamen ze die dag niet meer van de bank af.

De knappe zakenvrouw begon haar hard te vingeren en het leek wel alsof ze de gedachten van Beverly kon lezen, want dat was precies waar de lekkere volle brunette aan toe was. Uiteindelijk lagen ze allebei uitgeteld op de bank en na wat bijgekomen te zijn, vroeg Amanda of ze die avond al kon komen oppassen. Dan kon ze wel blijven slapen, want ze had een late afspraak.

Ga dan alvast lekker in m’n bed liggen“, had Amanda met een geile glimlach gezegd, “dan merk je vanzelf wel wanneer ik thuisgekomen ben.