Na vlogster Laura Ponticorvo en nog een rijtje beroemdheden zijn er nu ook naaktfoto’s van Carice van Houten gelekt. Er werd al druk gespeculeerd dat Carice de volgende zou zijn in het illustere rijtje van bekende vrouwen, die ongewild naaktfoto’s of sekstapes van zichzelf terug kunnen vinden op internet. De grote angst van de 40-jarige actrice is nu waarheid geworden want er zijn pikante foto’s van haar online te bewonderen. Haar management heeft laten weten op de hoogte te zijn, maar wil er verder niet op reageren.

Naaktfoto’s Carice van Houten uitgelekt

De nieuwe stroom aan naakte afbeeldingen van bekende vrouwen is in de Amerikaanse media al omgedoopt tot de Fappening 2.0. Carice van Houten is dan ook niet de enige bekende vrouw waarvan er intieme beelden gelekt zijn. Er zijn door de hackers ook afbeeldingen van o.a. Amanda Seyfried, Miley Cyrus, Emma Watson, Demi Lovato en de bovengenoemde Laura Ponticorvo op het internet gezet.

De actrice is op de naaktfoto’s te zien in bed, op de bank en in bad. Ze is op dat moment zwanger van haar zoon Monte. Carice van Houten is overigens al meerdere malen naakt te bewonderen geweest. Voor de serie Games of Thrones is ze diverse keren uit de kleren gegaan.