Alexis Texas is al de tweede dame die we vandaag tegenkomen in zwarte lingerie en ze doet qua geilheid niet onder voor Alice Lighthouse, de andere dame in sexy zwarte lingerie. Je zou er niets op tegen hebben als je ze allebei in je slaapkamer hebt rondlopen zullen we maar zeggen.

Alexis Texas in sexy zwarte lingerie

En dan niet dat je keuzes hoeft te maken, maar dat ze gewoon alle twee op hun knietjes zitten, klaar om je piemel oraal te gaan verwennen. Voor het verzinnen van fantasieën die toch nooit uit gaan komen, hebben we zo’n beetje een patent hier. Dat is ergens ook maar goed, want anders waren we bij naakte vrouw nummer zes al uitgeschreven en we hebben er tot nu toe toch meer dan 4000 van ongewenst commentaar voorzien.

Soms gaan we los en schrijven we een digitaal kantje vol en dan horen we het gemorrel al aan de andere kant van het beeldscherm omdat er nu verder naar beneden gescrolled moet worden om de foto’s te kunnen zien. Geen dank, we doen het graag.

We zitten overigens te denken aan een “sla de tekst over” knop, heel trendy en web 4.0, maar die gaat iets te snel slijten omdat we toch een beetje bang zijn dat er massaal gebruik van gemaakt gaat worden.

De reden dus dat jullie nog steeds eerst een lap tekst krijgen voorgeschoteld voordat je eindelijk bij de foto’s kan. En dit keer zijn het wederom weer hele mooie foto’s van de altijd lekkere Alexis Texas in sexy zwarte lingerie.

heet en onderdanig op de webcam

alexis-texas-hot-in-black-lingerie-00 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-01 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-02 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-03 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-04 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-05 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-06

geheime flirt spanning

alexis-texas-hot-in-black-lingerie-07 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-08 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-09 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-10 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-11 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-12 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-13 alexis-texas-hot-in-black-lingerie-14