Jennifer Ann ziet eruit alsof ze net van een avondje stappen terug is, waar ze zich speciaal sexy voor heeft gekleed. De knappe brunette heeft een strak zwart jurkje aan en geile panty’s. Als je de gelukkige one-night-stand bent die ze speciaal voor de sex heeft opgepikt, dan weet je al een beetje wat je kan verwachten als ze naakt gaat.

Jennifer Ann in een strak zwart jurkje

Het jurkje is namelijk best strak en je moet er een lichaam voor hebben als Jennifer Ann om ermee weg te komen. Ondanks dat je al een beeld hebt kunnen vormen hoe het er allemaal uit gaat zien, kan het gebeuren dat toch je mond openvalt vanwege het prachtige lichaam, met grote borsten, dat tevoorschijn komt.

Blijkt je geestelijk voorstellingsvermogen je toch een beetje in de steek gelaten te hebben. Verder boeiuh natuurlijk want je bent de one-night-stand van Jennifer Ann en de nacht moet nog beginnen.

Al met al een welkome deelneemster aan deze Woensdag Lingeriedag.

jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-00 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-01 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-02 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-03 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-04 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-05 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-06 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-07

jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-08 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-09 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-10 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-11 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-12 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-13 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-14 jennifer-ann-tight-black-dress-and-panty's-15