Best een beetje triest voor Marketa, ligt ze helemaal alleen met haar benen wijd op een bed in een hotelkamer. Ze heeft alles uitgetrokken, ook haar sexy lingerie, en wacht nu op de bestelling die ze gedaan heeft bij de roomservice. Ze hoopt dat een potente jongeman de champagne en de kaviaar niet voor de deur laat staan, maar naar binnen komt brengen. Misschien dat ze op die manier nog wat van haar avond kan maken.

Marketa met haar benen wijd

Ze had een ander idee over het gezellige weekendje weg met haar nieuwe minnaar maar zijn echtgenote had roet in het eten gegooid. Ze zouden apart van elkaar naar het hotel gaan en om de boel alvast een beetje op te warmen had ze een selfie van zichzelf, in sexy lingerie, naar haar nieuwe liefde gestuurd. Een nieuwe liefde die overigens vergeten was te melden dat hij gewoon getrouwd was, twee kinderen had en in een Vinex wijk in Zoetermeer woonde.

Het dure appartement waar hij haar mee naar toe genomen had, nadat ze elkaar voor het eerst ontmoet hadden bleek van een vriend te zijn en de Porsche waarmee hij haar de keer erop had opgehaald bleek hij gehuurd te hebben. Dat kreeg ze allemaal terug in een WhatsApp van zijn echtgenote die een boekje opendeed over haar overspelige man. Ze liet ook weten dat hij niet langs kon komen omdat hij het te druk had met z’n koffers pakken en een nieuw adres te vinden.

Het werd nog een aangenaam gesprek tussen de twee want Marketa liet in haar antwoord weten dat ze van niet afwist van de huwelijkse staat van haar lover en dat geloofde de echtgenote direct. Dit was namelijk niet de eerste keer dat hij dit grapje had uitgehaald en Marketa was zo druk aan het Appen met de vrouw dat ze helemaal niet doorhad dat de champagne en kaviaar de gang werd ingeschoven.

De twee dames waren zover gevorderd in hun gesprek dat ze het over pikken kregen en de vrouw liet weten dat die van haar echtgenoot niet in de categorie heel erg groot viel. Ze vroeg ook waar het hotel was waar Marketa op bed lag, want als het niet te ver was kon ze wel even langskomen om samen eens de bloemetjes buiten te zetten, want ze had zwaar de behoefte aan vrouwelijk en als het even kon mannelijk gezelschap.

Dat leek Marketa een goed plan want ze kreeg alle Champagne en kaviaar toch niet alleen op dus uiteindelijk werd het toch nog een heel gezellig weekend. Dusdanig gezellig dat Marketa niet meer de enige was die met haar benen wijd lag.

geheime flirt

marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-001 marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-002 marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-003 marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-004 marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-005

Flirt met Vrouwen

marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-006 marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-007 marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-008 marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-009 marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-010 marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-011 marketa-in-sexy-lingerie-en-naakt-op-bed-012

Op naar de volgende pagina waar we Marketa met de andere vrouw tegenkomen.

Next Page. Marketa and another beautiful woman