Ondanks dat heel veel mensen vrij waren in de feestdagen periode, inclusief jezelf, moest je echtgenote plotseling een paar dagen naar de buitenlandse vestiging van het bedrijf waar ze werkt. De poep had de ventilator geraakt en zij moest er naar toe om de problemen op te lossen. Het zou maar de vraag zijn of ze het zou redden om tijdens de kerst thuis te zijn.

Onverwachtse sex met Bonita

Je had jezelf voorbereid op een paar dagen alleen zijn en wilde de middag, van de eerste dag van de totale vrijheid, gebruiken om eens lekker een biertje te gaan halen in de kroeg om de hoek. Je was net bezig om je jas aan te trekken toen de deurbel ging, Bonita, de beste vriendin van je echtgenote, stond voor de deur met een weekendtas.

Ze luisterde niet naar je gesputter dat je net weg wilde gaan en duwde je, zonder een woord te zeggen, de huiskamer weer in. Ze gaf je een envelop die je pas vanavond open mocht maken. Ze had je op de bank neergezet en keek je geil aan terwijl ze haar jasje op de grond liet glijden en aan een sexy striptease begon.

Je moest jezelf knijpen om te kijken of je niet droomde want je had jezelf vaak genoeg afgetrokken met dit beeld voor je ogen. Alleen was het nu voor het echt. Uiteindelijk had Bonita alleen nog maar een lingerie body aan en kon je genieten van haar grote tieten. Ze kwam naar de bank en begon, zonder dat ze nog iets gezegd had je broek los te knopen en gaf je stijve pik de vrijheid.

Ze liet zich met haar natte kutje over je dikke pik zakken en voor het eerst zij ze iets en daar kon je jezelf goed in vinden: “neuk me hard!“. Ze begon je wild te berijden, terwijl haar grote tieten voor je hoofd bungelden. Je pakte ze stevig vast en begon er in te kneden. Telkens als ze voelde dat je klaar begon te komen stopte ze abrupt en ging pas weer verder toen ze doorhad dat je haar niet vol ging spuiten.

Deze vrouw was een natuurtalent maar na een minuut of 20 was er geen houden meer aan. Ze voelde dat je op het punt terecht was gekomen dat je haar vol ging spuiten en zei alleen maar: “ik wil je warme zaad voelen lover“. Meer had je niet nodig om haar helemaal vol te spuiten, terwijl ze hard aan het klaarkomen was. Ze liet zich voorzichtig van je pik afglijden om hem vervolgens in haar mond te nemen en haar eigen kutgeil plus je zaad op te likken.

Wat is er net gebeurd?“, was het eerste wat er in je opkwam. Bonita keek je glimlachend aan en zei dat het tijd werd dat je de envelop maar open ging maken. Er zat een foto in en een briefje. Je schrok een beetje toen je de foto zag, een selfie van je naakte echtgenote in de badkamer terwijl Bonita op haar knieën zat en haar kutje aan het likken was.

Hoi lieverd. Bonita houdt je de komende dagen warm en als ik weer terug ben gaan we een geil trio houden. Geef Bonita een kusje van me op haar kutje.

Je keek naar Bonita die met haar benen wijd op de bank was gaan liggen en met een lief stemmetje ze: “waar wacht je op, ik wil dat kusje op m’n kutje hebben, een heleboel kusjes eigenlijk.

Geile webcamsex op camspower

busty-bonita-gets-naked-00 busty-bonita-gets-naked-01 busty-bonita-gets-naked-02 busty-bonita-gets-naked-03 busty-bonita-gets-naked-04

Geile groep meiden, webcamsex

busty-bonita-gets-naked-05 busty-bonita-gets-naked-06 busty-bonita-gets-naked-07 busty-bonita-gets-naked-08 busty-bonita-gets-naked-09 busty-bonita-gets-naked-11

banner-busty-brits