Heidi Klum is ondertussen 41 jaar jong geworden en nog steeds zou je haar direct nemen als ze zich die kans ooit voor mocht doen. Beetje te hoog gegrepen, maar een man mag dromen. Het voormalige supermodel weet dat ze nog steeds met geile lingerie wegkomt dus is ze een eigen lingerielijn begonnen en hoeft ze geen geld aan dure modellen uit te geven. Ze gaat gewoon in haar eigen lingerie op de foto.

De lingerielijn van Heidi Klum

En dat is dan weer voor de kijker een plezierige ervaring, Heidi Klum in lingerie. De nieuwe collectie heet Intimates en Heidi Klum loopt er lekker bij in sexy lingerie. In de onderstaande officiële campagnevideo zien we haar al meerdere malen in wisselende lingerie, in the “Behind the Scenes” video die eronder staat, loopt ze nog vaker heel opwindend door het beeld heen.

Officiele Intimates Campagnevideo

Heidi Klum ziet er nog steeds fantastisch uit. De lingerie uit haar Intimates collection zit haar als gegoten.

Behind the Scenes video

The behind the scenes video van Heidi Klum die in sexy lingerie van haar merk intimates rondloopt.

Nog meer Heidi Klum in opwindende lingerie

Dan zijn we er nog niet, want na een uitgebreide zoektocht kwamen we nog meer van Heidi Klum in opwindende lingerie tegen. Dus ga er maar even voor zitten.

Heidi Klum in opwindende lingerie voor Intimates. Ze ziet er vreselijk lekker uit en de diverse mooie lingeriesetjes.

Heidi Klum, ook nog eens topless

We zijn hier natuurlijk een soort van Naakt en Sekssite, dus zou het onze eer te na zijn om ook niet iets bloterigs neer te zetten. In dit geval zijn we op één van de pornotubes een compilatievideo van het supermodel tegengekomen, waarop ze in bikini en andere sexy outfits te zien is, maar ook topless.

Als laatste, want die konden we niet laten gaan, zien we het supermodel in haar jonge jaren, toen ze in een wet t-shirt foto’s van zichzelf aan het laten maken was. Een photoshoot voor één of ander mode-magazine.

Heidi Klum Wet T-shirt

Heidi Klum, toen ze nog een stukje jonger was, in een wet t-shirt. Dat ziet er verdomd goed uit.