Advertenties bordeel van Berlijnse bussen en trams gehaald

Advertenties van één van de grootste bordelen uit Berlijn zijn eerdaags niet meer te zien op bussen en trams in Berlijn. Het openbaar vervoer bedrijf heeft het contract beëindigt met het bedrijf achter het bordeel, Artemis.

Bordeel

Sinds 2006 adverteert het bordeel met grote advertenties op de zijkant van de bussen en trams. Daar waren de gedetailleerde gegevens van het bordeel zoals het website-adres en het telefoonnummer op te zien. Diverse passagiers vonden dit geen goed plan die niet wilden dat kinderen en jong volwassenen de advertentie zouden zien.

De klachten waren al een tijdje bekend, eigenlijk al sinds het contract in 2006 inging, maar vonden nu pas gehoor bij het bestuur van het openbaar vervoer bedrijf van Berlijn. Die stemden de advertenties weg maar moesten wachten tot het contract was afgelopen voordat er nieuwe reclameuitingen geplaatst konden worden.

Politieke partij

De op twee na grootste politieke partij van het land, de SPD, vindt dat er nog steeds teveel erotiek te zien is in de metro- en treinstations en roept de mensen contact op te nemen als ze iets tegenkomen wat naar hun inziens over de schreef gaat.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , ,Aantal keer bekeken: 43Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Het meisje, haar zomerjurkje en de mechanische stier

Een meisje, in een zeer kort zomerjurkje, besteeg de mechanische stier en kwam erachter dat haar jurkje daar niet helemaal...

Sluiten