Video Britse toeriste, 18 jaar, die op dansvloer aan het pijpen is


Een Brits meisje die op vakantie is in het Spaanse Magaluf heeft in ieder geval genoeg beeldmateriaal van “die leuke momenten” van haar vakantie. Dat de video op het internet rondzwerft en viral aan het gaan is, is ze misschien minder blij mee. In deze tijd van de smartphones mag je er vanuit gaan dat als je meer dan 20 man aan het pijpen bent op de dansvloer, dit opgenomen wordt en op het internet terechtkomt.

Brits meisje

Het meisje uit Engeland pleegde de seksuele handelingen, 24 man pijpen, echter niet voor niets. Ze kreeg uiteindelijk drank ter waarde van drie hele euro’s. Haar actie eindigde toen de DJ het nummer stopzette en je op de video zijn stem kon horen.

Er waren overigens mannen tussen het publiek die geen enkele behoefte hadden om in het openbaar betast te worden door deze 18-jarige Britse toeriste. Laatstgenoemde was er overigens van overtuigd dat ze een vakantie zou winnen als ze de opdracht zou hebben voltooid maar het bleek om een cocktail van Gin en Wodka te gaan die onder de naam “holiday” door het leven gaat en ongeveer 3 euro waard is.

Aan deze actie schijnt overigens een drinkgelag van een uurtje of twaalf vooraf te zijn gegaan.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.486


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Sex picdump, mooie naakte vrouwen en … sex .. duh!

Ja, wat zou een sex picdump zijn zonder een vrouw die wordt gebeft terwijl ze op tafel zit of een...

Sluiten