Incest moeder wil liefdesbaby van eigen zoon 📷


5/5 (3)

Een 51-jarige moeder die 30 jaar geleden haar zoon had afgestaan, heeft hem weer ontmoet en de twee hebben een innige band. Dusdanig innig dat de incest moeder een liefdesbaby van haar eigen zoon wil. De twee zijn al twee jaar samen en naast een kind willen ze dolgraag ook nog gaan trouwen.

Incest moeder en zoon

Het contact kwam op gang door zoon Ben Ford, 32 jaar, die in 2013 vanuit het niets een brief naar zijn moeder stuurde. Daarna werd er geregeld heen en weer gebeld en volgens moeder Kim wat het alsof ze elkaar al jaren kenden. De 51-jarige vrouw voelde op een gegeven moment meer voor haar zoon door de opwindende dromen die ze over hem kreeg. Ze ging het internet op en kwam erachter dat incest een wijdverbreid begrip was en dat meer mensen zich aangetrokken voelden tot leden van hun eigen familie.

Dat was voor haar voldoende om een date te regelen met haar zoon. Die vond plaats in een hotel waar na een fles champagne de eerste kus volgde en niet veel later de incestueuze seks. Om het geheel snel af te ronden, zodat hij met zijn moeder kon gaan samenwonen, biechtte Ben, nog geen drie dagen later, aan zijn vrouw op dat hij het met zijn moeder deed.

De twee wonen nu samen in de staat Michigan en moeder Kim weet dat veel mensen het walgelijk zullen vinden en menen dat ze hun gevoelens voor elkaar moeten onderdrukken. Ze vindt echter dat als je dit soort liefde voor elkaar voelt je alles ervoor wil opgeven en ervoor vechten. Volgens haar krijg je zo’n kans maar één keer in je leven en lopen Ben en zij er niet voor weg.

15 jaar gevangenisstraf

Er is echter wel trouble in paradise want de twee zijn nu ondergedoken omdat de moeder een gevangenisstraf van 15 jaar riskeert voor de incestrelatie. De autoriteiten in de staat Michigan hebben laten weten dat ze voor lange tijd de cel in kan gaan als er een klacht binnenkomt. Om het zekere voor het onzekere te nemen zijn de twee uit voorzorg ondergedoken.

De NSFW-Balk. “Moeder” en “zoon” hebben seks

Dit is dus een verhaal waar we niet mee wegkomen zonder een NSFW-Balk dus hebben we een aantal foto’s opgeduikeld van een geile milf met mooie grote tieten die een jongeman aan het pijpen is. Moeder en zoon zullen we voor het gemak maar zeggen, om een beetje in de geest van het verhaal te blijven. En met een sitenaam als “Mommy Blows Best” schep je toch wel enige verwachting.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.302


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Marketa, helemaal alleen en met haar benen wijd

Best een beetje triest voor Marketa, ligt ze helemaal alleen met haar benen wijd op een bed in een hotelkamer....

Sluiten