Een 29-jarige lerares van een jongensschool in Fort Worth is gearresteerd op verdenking van een sexuele relatie met een minderjarige leerling. Ze heeft de 16-jarige jongen ook meegenomen naar Oklahoma om daar een universiteit te bezoeken, zonder zijn ouders daarvan op de hoogte te brengen.

Lerares heeft sexuele relatie met leerling

De relatie begon toen de jongen haar opzocht in haar klaslokaal om mee te helpen met het nakijken van huiswerk. Daar waren ook andere leerlingen bij aanwezig. Vanaf oktober verleden jaar begonnen ze elkaar berichten te sturen via Facebook en keken ze bij de lerares thuis naar films. Op dat moment was de leerling 15 jaar.

Ze liet aan haar “liefde” weten dat ze wilde wachten met seks tot hij 2017 als hij de leeftijd heeft bereikt waarop het legaal is om seks te hebben. De jongen liet aan de politie weten dat hij aan haar kop bleef zeuren of ze seks in november konden hebben. Dat bleek te werken want uiteindelijk hebben de twee met elkaar de liefde bedreven.

Oklahoma

Tijdens de kerstvakantie had ze haar minderjarige minnaar meegenomen om een Universiteit in Oklahoma te bezoeken. De ouders van de jongen hadden geen weet van deze trip.

De sexuele relatie kwam uiteindelijk aan het ligt toen de jongen zijn Facebook niet had uitgelogd op de familie-computer. Zijn vader kreeg de berichten tussen de twee onder ogen en gaf deze informatie aan het hoofd van de school die op zijn beurt de politie inschakelde. In één van de Facebook berichten was te lezen dat de lerares hoopte dat de jongen haar geen sprookjes voor zou houden want ze was serieus toen ze verteld had dat ze van hem hield en dat ze voor altijd bij elkaar wilde blijven.

Sexueel getinte foto’s

Overigens stuurden de twee elkaar niet alleen tekstberichten er werden ook sexueel getinte foto’s uitgewisseld. De lerares is ondertussen op betaald verlof gezonden en ze heeft korte tijd vastgezeten op het politiebureau. Nadat ze haar borgtocht had betaald, loop ze nu op vrije voeten rond totdat de rechtszaak gaat beginnen.

De NSFW-Balk. Jessica, grote tieten, is een geile lerares

Het is een beetje traditie, elke keer als we een bericht plaatsen waarin een lerares die sex met een leerling heeft, dan zetten we er foto’s van een geile dame bij die we dolgraag als lerares gehad zouden willen hebben. Zeker als ze een brilletje opheeft, haar mantelpakje uittrekt en haar aanwijsstok voor heel andere dingen gebruikt dan het bedoeld is.