Amerikaanse man beschuldigd van foto’s nemen onder het rokje van een vrouw 📷

De politie van Riverside, Los Angeles, is op zoek naar een man die geprobeerd heeft om onder een rokje van een vrouw te fotograferen. De vrouw, Ashley Mejia, was met haar drie kinderen aan het winkelen en net op het moment dat ze even niet aan het opletten was, zou de man geprobeerd hebben zijn slag te slaan.

Onder rokje van vrouw fotograferen

De vrouw vond het een creepy en vreemde ervaring en ze voelde zich aangetast in haar persoonlijke ruimte. Zeker omdat ze haar kinderen bij zich had. Volgens de vrouw was de man een beetje een vaag type en ze voelde zich niet op haar gemak toen hij in de kledingsectie bij haar in de buurt bleef rondhangen. Een getuige zag vervolgens dat de vreemde gast een foto nam, met iets dat op een pen leek.

Hij zag dat de man op zijn knie ging zitten, net alsof hij zijn schoenveter aan het strikken was en zag vervolgens dat hij een foto of video opnam. De getuige melde het voorval bij de manager van de winkel die op zijn beurt de politie inschakelde.

NSFW-Balk. Dit is er onder het rokje van een vrouw te zien

Speciaal voor de doelgroep die zich geroepen voelt om vast te leggen wat er zich onder het rokje van een vrouw bevindt, hebben we de volgende foto’s staan. Kunnen ze gewoon vanachter hun computer kijken en hoeven ze geen keurige vrouwen lastig te vallen met hun perverse gedrag. De mooie Lorena B vindt het namelijk geen probleem dat je naar haar kijkt, of ze nu wel of geen rokje aanheeft.

 

Lorena B, sexy met en zonder rokje aan

Stemmen, waarom niet?Tags: , , ,Aantal keer bekeken: 672Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Populaire Duitse vrouwelijke rapper verdacht van uitpimpen jonge vrouwelijke fans

Schwesta Ewa is één van de weinige populaire vrouwelijke rappers in de, voornamelijk, mannelijke scene in Duitsland. Ewa Müller, haar...

Sluiten