Meisjes huren mannelijke stripper in, krijgen geen straf


Een rector van een school uit Des Moines, Amerika, heeft besloten om de meisjes, tussen de 14 en 15 jaar, van de synchroon zwemmen club niet te bestraffen omdat ze een mannelijke stripper hadden ingehuurd om een feestje op te leuken.

Meisje huren mannelijke stripper in

Volgens de meisjes hadden ze de mannelijke stripper, die niet helemaal naakt ging, als een grap ingehuurd. Een werknemer van the Des Moines Social Club, waar het etentje werd gehouden, onderbrak het optreden van de man en vroeg hem weg te gaan.

De rector van de Roosevelt High School, Kevin Biggs, liet weten dat de meisjes niets illegaals gedaan hebben en de gedragscode van het district niet hebben geschonden. De club staat niet direct onder toezicht van de school en de leden halen zelf geld op om de boel draaiende te houden. Volgens Biggs zijn er plannen om de club en de financiële huishouding onder direct toezicht te plaatsen van de activiteitencommissie van de school.

NFSW-Balk. Een vrouwelijke stripster gaat naakt

Omdat we zeer terughoudend zijn met het plaatsen van naakte mannen op Seks Met hebben we besloten om onder de NSFW-balk van dit artikel een vrouwelijke stripster neer te zetten. Niemand minder dan de uitermate geile Madison Ivy laat zien hoe dat strippen nu precies in zijn werk gaat.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 426


Author: Redactie

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Slechte seks is geen reden tot schadevergoeding 📷

Sommige vrouwen worden opeens heel anders als ze in een scheiding terechtkomen of verlaten zijn. Om het voorzichtig te zeggen:...

Sluiten