Intelligente mensen lopen vaker thuis naakt rond 📷

5/5 (1)

Als je vaak naakt rondloopt, dan zou het kunnen zijn dat je best intelligent bent en van vloeken houdt. Dit komt naar voren in een studie van wetenschappers van de Universiteit van Rochester. Ze concluderen dat intelligente mensen vaker vloeken dan minder intelligente mensen en ook vaker in hun blootje rondlopen.

Naakt rondlopen

Aan het onderzoek deden 1000 mensen mee die een vragenlijst voorgelegd kregen met 400 typische gedragingen. Daar kwam niet alleen het vloeken en naakt rondlopen uitrollen, maar ook dat extraverte mensen vaker schuine moppen zouden vertellen. Mensen met een lieve persoonlijkheid zouden op hun beurt vaker staan te zingen onder de douche.

De mensen die meededen aan het onderzoek moesten aangeven of er onderdelen van de lijst met typische gedragingen op hun van toepassing waren. De uitkomsten daarvan werden naast de persoonlijkheden gelegd zodat ze een link hadden tussen kenmerkende gedragingen en de meest voorkomende persoonlijkheidstypes.

NSFW-Balk. Keira Nicole heeft een geil brilletje op

We hebben een eigen onderzoekje er tegenaan gegooid om de bovenstaande resultaten te testen. Daarvoor zijn we bij Keira Nicole terechtgekomen, die een geil brilletje opheeft en lerares is. We kunnen dus stellen dat ze best intelligent is. Dan blijkt dat de onderzoeksresultaten helemaal kloppen, want Keira loopt niet alleen thuis naakt rond, maar als het even kan stript ze ook in haar klaslokaal.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 765Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Twee geile milfen versieren jonge mannelijke collega
Twee geile milfen met enorme tieten, versieren jongere mannelijke collega

Greetje had altijd al best grote borsten gehad en de aandacht die ze daardoor van mannen kreeg, en zelfs van...

Sluiten