Nederlandse mannen genieten van seks, de vrouwen ietsjes minder 📷


5/5 (1)

Het merendeel van de Nederlanders is blij met hun seksleven, de mannen iets meer dan de vrouwen. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Rugers, de monitor Seksuele Gezondheid, de 2017 editie. Het blijkt dat mannen boven de 70 jaar en vrouwen onder de 25 jaar de meeste seksuele problemen ervaren. Het onderzoek is gehouden onder 17.000 Nederlanders tussen de 18 en 80 jaar. Een representatieve steekproef waaruit heel veel interessante informatie naar voren kwam.

Nederlandse mannen vinden seks top

Het blijkt dat 92% van de Nederlandse mannen geniet van seks, dit tegenover 75% van de vrouwen. Mochten er toch enige ontevredenheid heersen, dan komt dit niet door de kwaliteit van de seks, eerder door de kwantiteit. Het seksueel actief zijn blijkt voornamelijk af te hangen van de leeftijd en de lichamelijke gezondheid. De 25 tot 39-jarigen neuken er het meest op los, 85% van hen had het laatste halfjaar seks met een partners. De senioren van de samenleving oftewel de 70-plussers zaten daar procentueel een stuk onder met 51%. Degene van 70 jaar en ouder die een partner hadden, bleken de afgelopen zes maanden iets vaker de slaapkamer opgezocht te hebben om ouderwets te rollebollen. Dat percentage kwam op 61% uit.

Singles hebben vaker verschillende sekspartners

Singles blijken seksueel actiever te zijn dan mensen met een vaste partner. Ze doen meer aan online dating en sexting dan mensen die in een relatie zitten en ze hebben ook vaker verschillende sekspartners. Van de mannen blijkt 71% in de afgelopen zes maanden naar porno te hebben gekeken en van de vrouwen 29%.

Wel een condoom blijven gebruiken

Als het gaat om veilige seks, blijkt de toestand best zorgelijk te zijn. tijdens een onenightstand gebruikt 42% van de mannen geen condoom. De vrouwen doen het nog slechter daarvan gebruikt 55% geen condoom bij een nachtelijk avontuurtje. Het risico op een SOA loopt daardoor aardig op.

Voor meer info en statistieken kan je terecht bij de “Monitor Seksuele Gezondheid 2017.

NSFW-Balk. Waarom sommige mannen seks leuker vinden dan vrouwen

Het is best een opgave geweest om bij dit onderwerp een passende NSFW-balk te vinden. Uiteindelijk hebben we er eentje gevonden waarbij duidelijk wordt dat sommige mannen gewoon geluksvogels zijn. Het onderstaande heerschap heeft namelijk een trio met twee knappe ebony babes, Megan Vaughn en Persia. Hij hoeft verder niets te doen, want de beide dames zorgen ervoor dat zijn seksuele behoeftes ingevuld worden.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 519


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Ember Snow, Aziatische schoonheid gaat naakt
Naakte Vrouwen, van een Aziatische schoonheid tot yoga zonder kleren

Ember Snow is een Aziatische schoonheid die een prachtig figuur heeft en Sicilia vindt Yoga fantastisch, maar wel zonder kleren....

Sluiten