Yasmin in een strak rood rokje en topje, dat kennen we ergens van

4/5 (3)

We zagen dat Yasmin een strak kort rokje en een strak rood topje in de kleur rood aanhad en er gingen gelijk een paar alarmbellen af in ons hoofd. Waar kennen we dat setje van? De stagiair ging gelijk aan de slag. Hij had van zijn computerkamer, waar op de deur een groot bord hangt met de tekst, in grote rode letters: “kom je ongewenst op bezoek, dan hack ik je onderbroek!“, een soort van NCIS – CSI ruimte gemaakt. Een hele rij aan grote beeldschermen en 3D holografische weergaven. Als je naar hem zwaaide, dan schoten gelijk vijf computers uit hun slaapstand en kwam een groot rood zwaailicht tot leven.

De zoektocht naar een strak kort rokje en topje

We mochten per Gods Gratie in zijn domein komen, nadat het zwaailicht had uitgezet en kwamen erachter dat we liever niet wilde weten waar onze stagiair de hele dag mee bezig is. Zolang hij het voor elkaar krijgt dat we elk jaar een aardig bedrag op onze rekening gestort krijgen vanuit een subsidiepotje genaamd: “Toetsing Integrale Efficiëncy Doelstelling” oftewel T.I.E.D.. Een initiatief van de stichting “Behoud van Emancipatoire Feminisering.” Een clubje dat zich bezighoudt met het stimuleren van feministische doelstellingen. In de volksmond wordt de stichting ook wel “B.E.F” genoemd. Het is een streven dat we van harte ondersteunen, want als je het over Feminisme hebt, dan heb je het over Seks Met. We krijgen in ieder geval een aardige toelage van ze, waarmee we de jaarlijkse huur van het pand en de rekening van onze stamkroeg kunnen betalen.

Je zag een druppeltje zweet op z’n voorhoofd, terwijl we verbaasd naar allerlei nullen en enen zaten te kijken, die op één van de grote beeldschermen in razend tempo voorbijkwamen. “Ik heb de database van onze energie leverancier gehackt en doe nu een cross reference zoekopdracht met de beelden van onze bewakingscamera’s.

Donderdagnacht, neuken op volle kracht

Het klonk verdomd interessant, dus we bleven een tijdje staan kijken en zagen opeens dat de nullen en enen veranderden in afbeeldingen waarop onze redactiemilfen naakt te zien waren, terwijl ze middenin een lesbische sessie zaten. Hij had de bewakingscamera in de stilteruimte in laten zoomen en we zagen net dat “Zij van de Overkant” gebeft werd door de “Melkboer Milf“, terwijl “Sjaan de Barvrouw” met haar Tarzan bezig was om haar derde orgasme te krijgen.

Stom van ons, waren we helemaal vergeten dat de “Donderdagnacht, de neuken op volle kracht” nacht al begonnen was. De stagiair liet ondertussen de post zien waar we op doelden en zei alleen maar: “het hacken van het energiebedrijf was voor de lol. Ik heb het zoekdingetje wat rechtsboven op de site staat gebruikt en “strak rokje” ingetypt, daar kwamen Bexie en Justyna uitrollen. Met de onderstaande Yasmin erbij, hebben ze in ieder geval de kosten van de outfit er dik uitgehaald.

Daar hadden we zelf achter kunnen komen, maar waarom zou je gaan nadenken als je daar mensen voor hebt die daar een stuk beter in zijn, is ons motto op de redactie. De stagiair drukte een paar toetsen in en alle beeldschermen om ons heen werden in één keer zwart. Hij liep naar de deur toe en zei alleen maar: “De hoogste tijd om te gaan neuken. Iemand zin om mee te gaan?” Dat leek ons een strak plan, konden we nog een paar uur fysiek aan de gang, voordat we om negen uur aan het maandelijkse strip klaverjastoernooi in de kroeg mee gingen doen.

De foto’s, Yasmin is lekker

We hebben de foto’s van Yasmin hieronder neergezet, zodat je goed kan vergelijken bij welke van de drie dames dit strakke outfitje het beste staat.


Yasmin, strak rood rokje en topje
Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , ,Aantal keer bekeken: 1.021Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Katrina Jade
Katrina Jade laat zich door haar baas versieren

Katrina Jades is nogal een doortastende vrouw als het om seks gaat. Zo eens in de zoveel tijd nodigt ze...

Sluiten