Het blijkt dat Dannii Harwood het zekere voor het onzekere neemt en het niet alleen op praten laat aankomen tijdens de sex. De blondine met de grote borsten heeft ook sexy witte lingerie aangetrokken voor het geval haar relaas over haar ontmoeting met de buurvrouw in de supermarkt wat minder gewaardeerd wordt.

Dannii Harwood heeft sexy witte lingerie aangetrokken

Het lijkt ons dat de eenzijdige monoloog van Dannii op een gegeven moment zelfs de aandacht van haar grote tieten af zou kunnen leiden:

Toen zei ik nog tegen haar dat ze voortaan niet meer met dat rare mens moet praten, je weet wel, die ene van de overkant. Die is net van haar man af en ik heb gehoord dat het komt omdat hij het nu doet met een grietje van de helft van haar leeftijd. Dat vertelde de kapster die het weer van de zus van haar tante had gehoord. Ze schijnt nu een beetje doorgeslagen te zijn en lapt de ramen alleen nog maar voor de binnenkant. Dat doe je toch niet? Maar goed, ze had dus woorden gehad met de buurvrouw want die lapt de ramen wel van binnen en van buiten en daar had mevrouw een opmerking over gemaakt. Dat trok de buurvrouw zich ontzettend aan en ze was helemaal van slag. Zo hoef je toch ook niet te reageren, toch? Ook niet als je man er met een jonger grietje vandoor is gegaan. Ik bedoel, dat is best wel erg, maar blijf wel beleefd. De buurvrouw vond dat ik gelijk had en zou de volgende keer gewoon niets meer tegen haar zeggen. Jij gaat er niet met een jonger grietje vandoor he? Want ik hou van je en dat zou ik helemaal niet leuk vinden. Dan ga ik waarschijnlijk ook alleen de ramen aan de binnenkant lappen, maar ik denk wel dat ik gewoon nog aardig probeer te doen tegen de buurvrouw. Die kan er ook niets aan doen dat jij een schuinsmarcheerder bent die gelijk z’n lul achterna loopt als zo’n jong ding even met haar billen schudt. Wat zeg je? Of ik me mond wil houden, maar ik heb net op Seks Met gelezen dat het goed schijnt te zijn om te praten tijdens de sex en op zich vind ik het wel gezellig. Je wilt gepijpt worden ok ……

Misschien wel de enige manier om haar stil te krijgen, maar aan de andere kant wordt je orgasme wel goed uitgesteld op deze manier. Zolang je geen slappe krijgt van het slappe geouwehoer kan je dus wel lekker lang door neuken. In dat opzicht hebben de onderzoekers een beetje gelijk, het is niet geheel duidelijk of de sex echt beter wordt, maar het duurt in ieder geval wel langer.

Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--001 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--002 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--003 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--004 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--005 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--006 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--007 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--008 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--009 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--010 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--011 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--012 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--013 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--014 Dannii-Harwood-uitermate-geil-in-sexy-witte-lingerie--015