Katrina Jade laat zich door haar baas versieren

3.5/5 (2)

Katrina Jades is nogal een doortastende vrouw als het om seks gaat. Zo eens in de zoveel tijd nodigt ze de buurman of één van haar andere minnaars uit, waar ze seks mee heeft terwijl haar echtgenoot toekijkt. Die schijnt daar op één of andere manier opgewonden van te raken en dat komt Katrina goed uit. Ze gaat dan namelijk technisch gezien niet vreemd en kan toch met meerdere andere mannen neuken.

Katrina Jade, tatoeages en lingerie

Dat gedoe met haar echtgenoot is op de foto’s te zien, waarop Katrina Jade in al haar geiligheid is te bewonderen. Geiligheid die ze overigens ook schaamteloos inzet op haar werk, waar haar baas denkt dat hij de nieuwe stagiaire hard aan het versieren is. De goede man heeft niet door dat Katrina één groot spel speelt en zich laat versieren, zodat haar onderhandelingspositie na de seks een stuk beter is. Ze wil namelijk dolgraag een vaste baan en als het even meezit ook nog een loonsverhoging.

webcamsex met mooie vrouwen


new-sensations-pornstars-banner

En haar baas maar denken dat hij een grote versierder is

Katrina Jade wil graag haar onderhandelingspositie op het werk verbeteren. Ze laat zich dan ook maar al te graag versieren door haar baas.

Voor wie niet genoeg kan krijgen van deze geile stoere vrouw. Hier hebben we foto’s van haar staan toen ze net met de tatoeages was begonnen en hier is ze in sexy leren lingerie te zien.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 1.948Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, de geile lesbische milfen in sexy lingerie editie

We gaan ook met "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" vol aan de gang met het thema van deze "Woensdag Lingeriedag":...

Sluiten