Heerlijke blonde huisvrouw, sexy lingerie, heeft seks met haar vriend


4.75/5 (4)
Kathy Anderson is een heerlijke blonde huisvrouw die een sexy lingeriesetje heeft aangedaan. Ze weet dat haar vriend daar gek op is.

Kathy Anderson is een heerlijke blonde huisvrouw die sinds kort een nieuwe vriend heeft. Ze is net een paar maanden gescheiden en haar hoofd stond even niet naar mannen, totdat ze een ex-vriendje uit haar middelbare schooltijd tegen het lijf liep. Ze spraken af om samen eens een keer een kopje koffie te gaan drinken en wisselende hun mobiele nummers uit. Kathy was verrast dat ze gelijk de volgende dag een WhatsApp had binnengekregen van hem, waarin hij vroeg of ze die dag tijd had. Eigenlijk ging de blonde huisvrouw er vanuit dat ze nooit meer iets van hem zou horen, maar daar had ze zich aardig in vergist.

Een afspraak met een ex-vriend van de middelbare school

Die middag zaten ze dan ook tegenover elkaar in het plaatselijke koffiehuis en het was zo gezellig, dat ze daarna gelijk maar even naar de kroeg waren gegaan. Na de nodige alcohol werd het een wat dieper gesprek en vertelden ze allebei over hun voorgaande relaties. Op een gegeven moment zei Leon dat hij er nog steeds spijt van had dat het uitgegaan was. Kathy voelde een paar verborgen vlinders opkomen in haar buik en ze moest toegeven dat ze in de afgelopen jaren regelmatig aan hem gedacht had.

Nadat het de hoogste tijd was om naar huis te gaan vroeg Leon of ze misschien een keer met hem uit eten wilde gaan. Dat vond ze geen enkel probleem en ze was blij dat Leon een echte gentleman was en niet verwachtte dat ze gelijk met haar benen wijd zou gaan liggen voor hem. Na het etentje volgde een bezoekje aan de bioscoop, nog een etentje en een wandeltocht in de natuur. Ondanks dat Leon er geen druk op zette om seks te hebben, vond ze het de hoogste tijd worden. Ze hadden wel al gezoend, maar waren nog niet verder gegaan. Ze nodigde hem uit om bij haar te komen eten en ze had een diner op restaurantniveau op de tafel gezet. Daarna dansten ze romantisch op rustige muziek en zei Kathy dat hij mee naar boven moest komen.

Blonde huisvrouw ziet er sexy uit in een zwart lingeriesetje

Kathy was wel een beetje zenuwachtig en vroeg of hij zich alvast wilde uitkleden, dan had ze een speciale verrassing voor hem in petto. In de badkamer werkte ze haar make-up bij en trok ze haar strakke jurk uit. Ze had speciaal al het nieuwe lingeriesetje aangetrokken dat ze die middag gekocht had en als een echte diva maakte ze haar opwachting in de slaapkamer. Ze was dolblij toen ze de pure lust in het gezicht van haar nieuwe vriend zag en ze begon hem sensueel te pijpen. Haar ex-man was altijd een beetje hardhandig als hij door haar gepijpt werd en pakte haar hoofd dan stevig vast om het ritme aan te geven. Daar had Leon gelukkig geen last van, want die lag heerlijk te genieten van de knappe blonde huisvrouw die met zijn pik bezig was.

Ze vond het heerlijk om eindelijk eens een keer ongedwongen een man te kunnen pijpen en ze was helemaal verrast toen Leon zei dat ze op zijn gezicht moest gaan zitten. Ook iets waar haar ex-man totaal anders mee omgegaan was. Hij vond wel dat zij hem moest pijpen, maar als het op beffen aankwam gaf hij geen thuis. Dat vond hij helemaal niets en daarmee was de kous af. Leon bleek een gave te hebben om precies daar te likken waar ze het nodig had. Op een gegeven moment ging hij steeds sneller met zijn tong over haar clitoris en ze kreeg een daverend orgasme. Ze voelde de tinteling die begon in haar kutje en haar hele lichaam overnam.

Oh jeezus“, kreunde ze, “wat is dit lekker. Die heerlijke geile tong op m’n clitoris. Niet stoppen hoor!

Ze wordt heerlijk geneukt en hij komt klaar over haar buik

Dat was Leon ook niet van plan, die ging door tot hij merkte dat het te gevoelig werd. Kathy wilde niets liever dan zijn grote pik in haar kutje voelen en ze begon hem dan ook zachtjes te berijden. Dit was seks zoals ze al een hele tijd niet meer gehad had. Ze vond het heerlijk dat hij overstapte op een ander standje en haar van achteren begon te neuken. Er was niet alleen een emotionele klik, in bed hadden ze elkaar ook gevonden. Nadat hij haar naar haar tweede orgasme geneukt had ging ze op haar rug op het bed liggen en begon ze hem weer te pijpen. Het liefst had ze zijn zaad geslikt, iets wat ze voor haar ex-man nog nooit gedaan had, maar Leon was nog niet toe aan klaarkomen. Hij wilde eerst nog van haar strakke kutje genieten en vroeg, toen hij haar aan het neuken was of hij over haar buik mocht klaarkomen.

Ik ben van jou“, zei de blonde huisvrouw met een geile stem, “je mag overal op me klaarkomen waar je wilt.

Die gedachte was te opwindend voor Leon, die zijn pik uit haar kutje haalde en over haar buik begon te spuiten. Kathy voelde de warme klodders sperma op haar buik terechtkomen en kreeg zowaar nog een klein orgasme.

Dit is echt lekker“, zei ze nadat ze naast elkaar hadden liggen uitrusten. “Wat denk je ervan als ik op m’n knietjes ga en je heerlijk klaarpijp. Ik hou namelijk niet alleen van romantische seks, ik kan een hele grote slet zijn en jij bent de eerste die daar van gaat genieten.

Kathy Anderson, een knappe blonde huisvrouwStemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.873


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Mercedes Carrera, geile mature milf in sexy lingerie
Sex, van een geile mature lerares tot een diep verlangen

We beginnen met Mercedes Carrera, een geile mature lerares die zich in het klaslokaal laat neuken en we eindigen met...

Sluiten