In de trend om met steeds idioter wordende pranks op de proppen te komen om maar zoveel mogelijk hits te krijgen, past onderstaande video naadloos. Een vrouw dacht dat het entertainment was om haar vingers in haar kut te steken, die vervolgens bij argeloze mannen onder hun neus te steken en dan te vragen wat ze dachten van haar nieuwe parfum.

Kut parfum

De meningen varieerden van: “nah, laat maar” tot “nou, best aangenaam“. De video werd op Liveleak neergezet en al snel begon het tellertje van het aantal hits stevig te lopen en bleven de reacties ook niet uit. De één vond dat de vrouw het beste in een mentale inrichting kon worden opgenomen vanwege ziek in het hoofd, terwijl een andere reageerder nog drastischer was en haar het liefst direct naar de gevangenis zag gaan.

De dame in kwestie is overigens Whitney Wisconsin, of dat is in ieder geval haar schuilnaam en ze heeft nog meer vreemde video’s op haar naam staan. Waaronder een monoloog of er geslikt of uitgespuugd moet worden en haar mening over vrouwen en masturberen.

 

De NSFW-balk. Nog meer kut parfum

We kwamen een serie foto’s tegen toen we op zoek waren naar kut en parfum die te mooi zijn om te laten liggen. Vandaar dat jullie onder de NSFW-balk kunnen genieten van een naakte mevrouw die met parfum in de weer is nabij haar doos. Mocht je niets met behaarde vagina’s hebben dan raden we je af om op de NSFW-balk te klikken. Ze heeft blijkbaar nog geen tijd gehad om het één en ander te scheren. Misschien vandaar ook die parfum, anders blijft de lucht zo hangen.