Waarschijnlijk om haar laatste werkdag op de South Lenoir High School in Kingston, Amerika, wat op te leuken heeft een 32-jarige juf sex gehad met een 16-jarige scholier. De lerares gaf maatschappijleer en was tevens coach van de cheerleaders. Precies op 30 november, de dag van haar sexuele uitspatting, is ze gestopt met werken voor de school waar ze in totaal vijf jaar heeft les gegeven. De sex tussen de juf vond plaats buiten het schoolterrein.

Juf heeft sex met leerling

De ouders van de leerling hadden niet veel tijd nodig om achter de zeer intieme relaties tussen de lerares en hun nageslacht te komen. Ze waarschuwden de politie die meteen actie ondernam en een arrestatiebevel voor de lerares uitschreef.

De school liet ondertussen in een officiële verklaring weten dat de 32-jarige vrouw geen les meer gaf, maar dat ze de aanklachten tegen haar serieus opnamen en waar nodig is actie gaan ondernemen.

De NSFW-Balk. Een geile lerares met grote tieten

Omdat sex met die mooie juf altijd wel een fantasie is geweest bij veel mannen gooien we er een lerares tegen aan met grote tieten. Zo eentje waar je vroeger ervoor zorgde dat je na moest blijven, in de hoop dat ze deur van het klaslokaal dicht zou doen en je de eerste beginselen van de sex zou leren. Voor de liefhebbers, de dame in kwestie is August Ames.