Abby Lee Brazil houdt ervan om werk te maken van het masturberen. Zeker nu ze een nieuw seksspeeltje op de kop heeft getikt.

Pornoactrice: Abby Lee Brazil
Duur: 32:20

Abby Lee Brazil maakt er graag werk van als ze gaat masturberen. Het is niet even snel op bed een paar vingers in haar kutje steken en zichzelf een orgasme bezorgen. Dat doet ze hoogstens als ze te weinig tijd heeft, maar dat gebeurt weinig, ze zorgt gewoon dat ze de tijd heeft als ze met zichzelf aan de gang gaat.

Ze haalt een mooie lingeriesetje uit de kast en trekt dat aan. Vervolgens zet ze de webcam goed op haar laptop, zodat ze alles later nog eens terug kan kijken of naar één van haar minnaars kan toesturen. Ze maakt er een opwindende striptease van en als ze alleen nog haar panty’s aanheeft, dan haalt ze één van haar seksspeeltjes erbij.

Dit keer is het een speciaal neukapparaat dat ze op het internet tegen het lijf is gelopen. Ze zag de foto van het apparaat en heeft er gelijk één besteld. Dit is het ultieme apparaat waar ze zichzelf mee kan neuken, zonder dat ze een man erbij nodig heeft.

Het enige dat ze mist is het zaad dat ze na het neuken op haar gezicht krijgt. Ze heeft nog gezocht in de handleiding van het apparaat, maar die optie zat er niet bij. Maakt ook niet zoveel uit, daar heeft ze een paar minnaars voor die haar maar al te graag een facial bezorgen.

Twero Sociaal Seks Netwerk