Een onvergetelijke kerst met een oude vriendin; ze kan nog steeds goed pijpen


5/5 (4)

Marco liep op de eerste kerstdag door één van de weinige supermarkten die open was tijdens de kerst om een paar laatste dingetjes te halen voor het eten. Het was gelukkig niet zo moordend druk als de twee dagen voor de kerst, want toen was er geen doorkomen meer aan. Hij had de chaos op de parkeerplaats gezien, had zijn auto omgekeerd en was weer naar huis gereden. Die avond, kerstavond, had hij een pizza besteld en hij vond het wel best. Hij had lekker voor de televisie gezeten en stiekem was hij wel blij als de kerstdagen voorbij zouden zijn.

Zijn relatie was een maandje voor kerst uitgegaan en zijn ouders waren op vakantie. Aangezien hij enigst kind was, had hij verder ook geen broers en zussen om naar toe te gaan, dus zou het een eenzame kerst worden. Dat laatste klonk meer dramatischer dan de realiteit was, want hij had genoeg uitnodigingen op zak zitten om zowel op de eerste als de tweede kerstdag onder de pannen te zijn bij vrienden. Hij had er alleen geen zin in en hij had de uitnodigingen vriendelijk afgeslagen.

Een ontmoeting met een oude vriendin

Vandaar dat hij in een niet al te drukke supermarkt rondliep om wat lekkere dingen te halen die hij voor de televisie weg kon werken. Hij had zichzelf getrakteerd op twee goede flessen rode wijn en wilde net richting het gangpad met de chips lopen toen hij van achteren werd aangetikt door een winkelwagentje. Marco draaide zich enigszins verstoord om en was van plan om zijn ongenoegen flink te gaan uiten toen hij in het gezicht van Els keek, een oude vriendin met wie hij nog op de middelbare school had gezeten. Ze had een rood hoofd en was zich in alle talen aan het verontschuldigen toen ze opeens een blik van herkenning in haar ogen kreeg.

Hee Marco, wat leuk om je weer eens te zien“, zei ze en ze liet haar stralende glimlach zien.

Ze hadden lang geleden een paar maanden een relatie gehad, die was uitgegaan toen ze allebei een andere kant opgingen vanwege werk en studie. Ze waren als vrienden uit elkaar gegaan en hadden sporadisch nog contact via de sociale netwerken. Ze hadden elkaar alleen in levende lijve al jaren niet meer gezien. Els liep naar hem toe en gaf hem twee zoenen op z’n wangen.

Zin om een kopje koffie te gaan drinken?” vroeg ze daadkrachtig.

Daar had Marco wel oren naar en voordat hij het wist zat hij in het restaurantgedeelte van de supermarkt en was Els honderduit aan het babbelen. Hij wist binnen een kwartier dat ze net gescheiden was, ze geen kinderen had en ze weer teruggekeerd was op haar oude stek. Haar ouders waren overleden en ze had het huis geërfd. Dat was blijkbaar het moment dat ze besloten had om haar leven om te gooien. Ze had een scheiding aangevraagd en was met alleen haar persoonlijke spullen vertrokken. Ze werkte vanuit huis en verdiende bakken met geld. Het maakte voor haar dus niet uit waar ze woonde.

Met Els mee naar huis

Nadat ze even adem haalde en er een korte pauze kwam in haar stortvloed van woorden, keek ze naar Marco en vroeg hoe het eigenlijk met hem ging. Ze zaten ondertussen al bijna een half uur en ze waren al aan hun derde kopje koffie begonnen. Marco vond het stiekem heerlijk om naar de stem van Els te luisteren. Hij zat een beetje soepig naar haar te kijken terwijl ze druk aan het praten was. Hij was even van slag door de pauze en de vraag die Els aan hem stelde. Hij keek haar even bedenkelijk aan en begon toen de korte versie van zijn verhaal te vertellen. Hij had het druk met z’n werk en had flink carrière gemaakt. Marco vertelde dat zijn vriendin het een maand geleden had uitgemaakt en hij meende even een twinkeling in de ogen van Els te zien, zeker toen hij vertelde dat zijn ouders op vakantie waren en hij alleen was tijdens de kerst.

Els zei dat ze wel trek in een wijntje had, of hij misschien zin had om met haar mee te gaan. Ze had ook geen verdere verplichtingen met kerst en ze vond het hartstikke gezellig dat ze elkaar tegen waren gekomen. Het leek volgens haar alsof ze naadloos doorgingen waar ze ooit gestopt waren. Marco had precies twee seconden bedenktijd nodig en liet vervolgens weten dat hij het een goed plan vond. Misschien zou het dan toch nog een gezellige kerst worden.

Na een half uurtje zat hij bij zijn oude vriendin op de bank aan een wijntje te nippen. Zijn spullen die hij gekocht had stonden in de koelkast en Els zat naast hem en was weer druk aan het praten. Af en toe liet ze haar hand op zijn knie rusten en hij zag dat ze in de keuken een knoopje van haar blouse had losgemaakt, zodat hij een nog betere inkijk in haar decolleté had. Het drong toen pas een beetje tot hem door dat hij misschien wel een seks zou kunnen hebben tijdens de kerst. Het was al snel geregeld dat hij zou bleven eten, en nadat Els de tafel had afgeruimd zei ze dat ze zich even ging omkleden en zette Marco met een wijntje op de bank.

Een geile verrassing die hij niet had verwacht

Hij genoot van haar aanwezigheid en vond het bijna jammer dat hij zo alweer naar huis moest, want waarschijnlijk wilde Els haar eigen ding doen die avond. Hij zat in gedachten verzonken en had niet direct door dat Els de kamer kwam binnenlopen. Pas toen ze voor hem stond en hij omhoog keek, viel zijn tong bijna op zijn knieën. Zijn vroegere vriendin had zich inderdaad omgekleed en iets aangetrokken waardoor hij direct een stijve had gekregen. Ze had een sexy kerstpakje aan met daaronder witte panty’s en hoge hakken. De kerstmuts op haar hoofd maakte het geheel af.

En hoe vind je het?“, vroeg Els een beetje geil, “kan ik er nog steeds mee door?

Jezus“, zei Marco vanuit zijn hart, “ik was even vergeten wat voor lekker wijf je bent.

Mooi, dat is de enige reactie die ik wilde horen. Zou je nu zo aardig willen zijn om te gaan staan, ik heb al een tijdje geen grote pik meer in m’n mond gehad. En als ik het me een beetje kan herinneren heb jij een heel mooi exemplaar.

Tijdens het praten was Marco al opgestaan en Els begon gretig zijn broek los te knopen. Ze haalde zijn grote lul uit zijn broek en liet die gelijk in haar mond verdwijnen. Haar ex-man had een veel kleinere pik en ze was er toch wel uit dat ze zichzelf daar flink te kort mee deed. Els was dolblij dat ze Marco was tegengekomen, want ze had toch wel een beetje opgekeken tegen de kerstdagen. Als het een beetje meezat zouden niet alleen de beide kerstdagen nu gevuld zijn, maar zij ook.

Ze liet zijn pik tot aan zijn ballen in haar mond glijden en door zijn luide gekreun wist ze dat ze goed bezig was. Ze trok haar kerstpakje wat opzij zodat hij haar tieten kon zien en ook die actie werd beloond met een luide kreun. Met haar handen begon ze zijn ballen te kriebelen terwijl ze steeds sneller met haar hoofd op en neer ging. Ze had plotseling een ontzettende behoefte kregen om zijn zaad te slikken. Het was al best een tijdje geleden dat ze geslikt had en ze moest voor zichzelf toegeven dat ze het gemist had. De laatste keer dat ze sex had gehad met haar ex-man was zes maanden voordat ze gingen scheiden. Daarna hadden haar verzameling en vibrators het werk overgenomen, maar ze miste toch de echte actie.Els kan nog steeds goddelijk pijpen

Els was niet het type vrouw dat zomaar met iedere man in bed dook. Gaat ze er echter voor, dan weet de man niet wat hem overkomt. Daar werd Marco weer even aan herinnerd, die alle zeilen moest bijzetten om haar geile mondje niet helemaal vol te spuiten. Ze was hem helemaal gek aan het maken door hem keihard te pijpen en vervolgens zachtjes over zijn eikel te likken. Hij had zich ondertussen snel helemaal uitgekleed en stond nu in zijn nakie voor haar. Els had van de gelegenheid gebruik gemaakt om een vinger tegen zijn kontgaatje aan te drukken en die verdween langzaam naar binnen terwijl ze hem op hoog niveau aan het pijpen was.

Af en toe keek ze met een geile blik omhoog en dan wist ze gelijk weer dat ze goed bezig was. Haar tong maakte overuren en na een minuut of tien besloot ze dat het tijd werd dat hij ging spuiten, want ze was nu zo geil geworden dat ze erg hard een keiharde pik in haar kletsnatte kut nodig had. Ze liet zijn pik tot in haar keel in haar mond verdwijnen en begon met haar keel zijn eikel te masseren. Ze was er trots op dat ze dat kon, want ze had op het internet gezien dat zelfs ervaren pornovrouwen hier soms moeite mee hadden.

Marco voelde zijn orgasme vanuit zijn tenen opkomen en hij wist dat er geen houden aan was. Hij pakte het hoofd van Els stevig vast, zodat zijn pik stevig in haar mond bleef zitten. Hij wist zich nog te herinneren dat Els dat vreselijk geil vond en ook dit keer liet ze hem zijn gang gaan. Ze voelde de hete stralen zaad in haar keel verdwijnen en begon keurig te slikken. Het zaad smaakte goddelijk en ze vond het heerlijk dat haar hoofd in een stevige houdgreep zat. Marco liet haar hoofd pas weer los toen hij zijn laatste druppel sperma er uitgespoten had. Els liet niet toe dat hij zijn pik uit haar mond haalde, want ze was wel een vrouw die de boel schoon achterliet. Ze zoog zachtjes aan zijn eikel totdat ze echt al het zaad er uitgezogen had en zijn pik helemaal schoon was.

Daarna stond ze op en trok de naakte Marco achter zich aan richting haar slaapkamer, waar ze pas de dag naar kerst weer uit zouden komen. Tussen kerst en oud en nieuw haalde Marco zijn spulletjes uit zijn flat en trok hij bij haar in.

Was het toch nog een hele mooie kerst geworden.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 928


Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 31 tot 45 jaar

Author: Seks Met

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Wie komt daar op kerstvisite? Juist ja, Sha Rizel met haar grote tieten

Een onverwachte kerstvisite. De mooie Sha Rizel, die een paar enorme tieten heeft, staat voor de deur. Nadat je haar...

Sluiten