Het lijkt een beetje of dit verhaal in de categorie: “ik ben ontvoerd door Aliens” zit, maar niets is minder waar. Een uroloog, die toch wel een naam heeft hoog te houden, bevestigd dat een vrouw zwanger is geworden door anale seks.

Zwanger geworden door anale seks

De vrouw was dusdanig geschokt van haar zwangerschap dat ze met spoed richting de uroloog, Brian Seixtner, is gegaan. Die heeft tal van onderzoeken uitgevoerd en kan niets anders dan concluderen dat de vrouw toch zwanger is geworden van een piemel in haar kontje.

Het lijkt erop dat de vrouw aan een zeer zeldzame aandoening leidt, cloacal malformation. Dat is een aandoening waarbij de endeldarm, urinebuis en vagina niet goed opgesplitst zijn in drie aparte buizen. Dit komt voor bij 1 op de 50.000 mensen.

Op jonge leeftijd is de vrouw hiervoor behandeld, maar dat is niet helemaal goed gegaan. Er bleef een klein gaatje over tussen haar endeldarm en baarmoeder. De plek waar het zaad naar de meest grote waarschijnlijkheid doorheen is gegaan.

De NSFW-Balk. Anale seks

Onder de NSFW-Balk hebben we een aantal foto’s staan die illustreren hoe de zwangerschap in eerste instantie is begonnen. Een pornoster, Valentina Nappi, en een meneer met een grote lul hebben anale seks. Er wordt hier alleen aan anti-conceptie gedaan want Valentina slikt het zaad door in plaats van dat het in haar geile kontje gespoten word.