Adrianna Adams is een knappe Playboy babe die naakt gaat, die kans is natuurlijk groot als we foto’s van haar neerzetten op Seks Met. Dat is toch een site die toch bekend staat om de grote hoeveelheid bloot vrouwelijk schoon dat de pagina’s siert. Maar we kijken af en toe ook verder dan alleen maar grote tieten, een lekker kontje of een knap gezicht. Dan zie je al snel dat Adrianna het gezellig heeft gemaakt in haar appartement en dat het zeer begrijpelijk is dat ze daar de hele dag naakt rondloopt.

Adrianna Adams heeft een gezellig appartement

We zouden het helemaal niet erg vinden om daar een lekker kopje thee te drinken. Een beetje hetzelfde idee als bij de blonde Yanina, waar je ook bloot terecht kan voor een kopje gezonde kruidenthee. En aangezien het toch knus en gezellig is, kan het scrabble-spel op tafel komen. Dat hoeft dan niet eens de stripvariant te zijn, want iedereen loopt toch al naakt rond.

Nu alleen nog even kijken of Adrianna Adams hier eigenlijk wel zin in heeft. Lijkt ons van wel, want een dame met zo’n gezellig appartement houdt wel van een beetje aanloop.

Mature Flirt Oudere vrouwen willen sex


Adrianna Adams, naakt, heeft een gezellig appartement