Erotisch pretpark in Brazilië, geen seks toegestaan 📷


Een paar zakenmensen in Brazilië hebben vergevorderde plannen om een groot erotisch pretpark op te zetten. Het geheel moet ErotikaLand gaan heten en zou in de buurt van de Braziliaanse stad Piraciaba gerealiseerd moeten worden. Dat ligt ongeveer 2 uur rijden van São Paulo vandaan.

Erotisch pretpark

Het geheel zou rond 2018 geopend moeten worden, en zorgt nu al voor een stevige publieke discussie in het land over hoe ver je kan gaan in het tonen van seks. En dat in een land waar ze toch wel wat gewend zijn gezien de grote Carnavals waar voornamelijk dames rondlopen die een paar lapjes stof voor hun edele delen hebben. Dat is nog niet alles want Brazilië staat verder bekend om de duizenden “love” motels waar je voor een paar uurtjes een kamer kan huren om seks te hebben.

Volgens een gemeenteraadslid van Piraciaba kan het niet zo zijn dat de stad bekend moet komen te staan als de hoofdstad van de seks. Hij is nogal ongerust over het soort mensen dat het erotische pretpark aan zou kunnen trekken. Die zouden volgens hem van een discutabel zedeloos niveau kunnen zijn.

Mauro Morata is verantwoordelijk voor het project en probeerde de lokale onrust in te dammen door te melden dat het erotische pretpark buiten de stadsgrenzen neergezet wordt. Dat is echter niet genoeg voor een aantal gemeenteraadsleden van Piraciaba en het nabij gelegen São Pedro die druk bezig zijn om ervoor te zorgen dat het project niet van de grond komt.

Ondanks de tegenwerking zet Morato het project gewoon door en blijft zoeken naar de perfecte locatie voor het pretpark en legt de nadruk op de economische voordelen zoals werkgelegenheid. Er komen 250 banen bij en hij verwacht duizenden bezoekers die graag 100 dollar betalen om een bezoekje te brengen aan het erotische pretpark.

Geen seks

De investeerders achter ErotikaLand laten weten dat het park zeer seks georiënteerd is, maar dat de bezoekers zelf niet aan seks kunnen doen. In ieder geval niet in het park. Er is een seks museum, een doolhof, een snackbar waar je lustopwekkend eten kan krijgen, een reuzenrad, botsauto’s in de vorm van genitaliën, een waterbaan en veel meer.

Morata geeft aan dat het niet een plek is waar nonnen een bezoekje aan kunnen brengen, maar dat het zeker geen hedendaags Sodom en Gomorra is. Mochten de bezoekers toch een onbedwingbare drang naar seks krijgen dan kunnen ze losgaan in een nabijgelegen motel, dat eveneens door de mensen achter ErotikaLand wordt geëxploiteerd.

NSFW-Balk. Vier naakte vrouwen en een waterglijbaan

Het was even zoeken om iets tevoorschijn te toveren dat in de sfeer van een erotisch pretpark ligt en dat is ons aardig gelukt al zeggen we het zelf. Vier naakte vrouwen die zich op een waterglijbaan aan het vermaken zijn.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 915


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Seks en zelfrijdende auto’s 📷

We hebben wat in te halen als het om seks nieuws gaat en daarom knallen we er gelijk in met...

Sluiten