Ellis Attard is een lekker ding, dat staat buiten kijf. Als je haar, in deze bikini, in het zwembad of op het strand zou tegenkomen dan ben je geneigd om de hele dag achter haar aan te lopen. En dan heus niet alleen omdat ze een paar hele grote borsten heeft, maar ook omdat het een knappe vrouw is. Ze is bovendien erg geil aan het doen want ze trekt niet in één keer haar hele bikini uit, maar laat net genoeg zien dat het opwindingsniveau steeds hoger wordt.

Ellis Attard in bikin in het zwembad

Echt zo’n vrouw die weet dat ze mooi is en dat ook graag wil delen. Niet dat je er verder iets aan hebt, want ze heeft waarschijnlijk zo’n gespierde sportschooljongen naast zich lopen, maar als hij even niet oplet, bukt ze wat dieper en trekt haar bikini wat opzij, zodat haar decolleté bijna in je neus zit. Daarna kijkt ze je met een lieve glimlach aan en geeft je “de blik“. En daar bedoelen we mee: “ze zijn mooi he, jammer dat je er niet aan kan zitten!“. De expressie die sommige vrouwen af en toe in één blik kwijt kunnen is bewonderenswaardig.

Het kan zijn dat we helemaal fout zitten, dat Ellis helemaal geen cocktease of bitch is. Dat ze gewoon single over het strand loopt of in het zwembad zit en ze het gezellig vindt om met je te praten. En ja, dat ze best die avond ook met je uit eten wil gaan en daarna de kroeg in. Ze had net zin in een leuke date, trouwens, of je het erg vindt dat er tijdens de eerste date aan sex gedaan wordt. Mocht dat zo zijn, dan vindt ze het prettiger als het eten en de kroeg overgeslagen wordt en je direct met haar mee naar huis gaat.

Hmmm….. nu wordt het wel erg ongeloofwaardig …………. oh wacht, je bent een gespierde sportschooljongen …………..

ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-01 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-02 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-03 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-04 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-05 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-06


Seksdating Senioren

ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-07 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-08 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-09 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-10 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-11 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-12 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-13 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-14 ellis-attard-grote-tieten-in-het-zwembad-15