De zweefteef periode van de naakte Clover

Clover had een nieuwe vriend, overigens ex-vriend alweer, die nogal van de yoga en het rechtzetten van chakra’s was. Het ging best goed, maar Clover stopte ermee toen hij zichzelf tot Swami bombardeerde en begon met het aanleggen van een Harem. Op zich vind de mooie blondine het niet erg om met twee vrouwen en een man bezig te zijn, maar de ambities van haar ex-vriend lagen hoger. Met een harem bedoelde hij dus een boerderij vol zweefteven in bloemetjesjurken, die zich graag intern lieten onderzoeken of hun Chakra’s nog in lijn stonden.

Dat werd Clover een beetje teveel, want wat voor soort vrouwen het waren maakte Swami de Grote niet uit, maar Clover had toch wel een grens als het om vrouwen en lesbische sex ging. Hij had niet eens gemerkt dat ze weg was, want het aantal energievelden voorzien moesten worden van een nieuwe stroombron, wel groen natuurlijk, waren legio.

Clover dacht met het uitmaken alles achter zich gelaten te hebben, maar daar had ze zich in vergist. Ze was in een zweefteef periode terechtgekomen en was op zoek naar de oorsprong, zodat ze het lek in haar aura kon dichten en in het Astraal stoepkrijten kon ze al haar creativiteit kwijt.

De buitenwereld merkte er niet echt veel van, want ze ging gewoon nog steeds naakt op het internet, maar voor degene die op de details let, wij dus, werd het al snel duidelijk. We hebben namelijk een setje foto’s gevonden waarop ze te zien is met een bladerkrans op. Een beetje het model dat Panaramix, de Druïde uit Asterix en Obelix, ook placht te dragen als hij naar een Druïde vergadering toegaat.

De yoga-uitspattingen van Clover vinden we totaal geen probleem, want ze behoort tegenwoordig tot een groep die meent dat naakt zijn ervoor zorgt dat de Aura weer gereset wordt. Als dat eenmaal gebeurt is, dan zal ze waarschijnlijk haar zweefteef periode achter zich laten en komen we haar gewoon weer naakt op het strand tegen of bloot in het bos tegen.