Angela Sommers lijkt de sleutel van haar appartement vergeten te zijn. Ze had net sexy zwarte lingerie en visnet panty´s aangetrokken en liep even naar buiten om de post te pakken. Er loopt toch bijna niemand rond bij haar op de gallerij, dus ze had het idee dat ze het er wel even op kon wagen. Het ging ook vrij goed, totdat de deur dichtsloeg en ze erachter kwam dat ze de huissleutel niet tussen haar tieten gestopt had.

Geile visnet panty´s

Dat was dus even een streep door de rekening van deze mooie blondine die net een pornofilm had opgezet om even van wat quality time voor zichzelf te genieten. Een slotenmaker bellen leek haar een probleem, want die kon zijn ogen waarschijnlijk niet van haar afhouden, dus zat ze heel even met de handen in haar mooie kapsel.

Ze was helemaal vergeten dat ze een sleutel aan haar buurman gegeven had, voor gevallen als dit. Het is namelijk niet de eerste keer dat ze naakt of in lingerie zichzelf heeft buitengesloten. De buurman keek dan ook niet op toen zijn mooie buurvrouw bij hem aanbelde. Hij deed de deur open en moest toegeven dat ze ook dit keer er weer zeer neembaar uitzag, mede dankzij de geile visnet panty´s.

Zonder een woord te zeggen pakte hij de sleutels van het haakje, keek nog één keer naar zijn mooie buurvrouw en wilde de deur achter zich dichttrekken. Angela had echter een ander plan, want ze werd er toch wel opgewonden van als ze werd bekeken en begon een striptease in de gang. Het duurde niet lang of je zag de erectie van de enige toeschouwer, die alleen z´n boxershorts aanhad, duidelijk vorm nemen. Dat ontging Angela ook net en uiteindelijk hebben de twee nog een zeer productieve avond gehad, eentje die naar meer smaakte voor het geile blondje.

Vanaf nu staat ze één tot twee keer in de week in geile lingerie voor de deur van haar buurman, om te melden dat ze haar sleutels is vergeten. En de buurman? Die doet tegenwoordig gewoon naakt de deur open.

Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je

Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-00 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-01 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-02 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-03 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-04 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-05 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-06

Weet wie je date

Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-07 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-08 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-09 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-10 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-11 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-12 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-13 Angela-Sommers-hot-in-fishnet-stockings-14

Penthouse Autumn Falls