Venice Lei, eerst buiten een kopje koffie en dan naakt


5/5 (2)

Venice Lei, een donkerharige schoonheid, kan ’s ochtends pas een beetje goed functioneren als ze een kopje koffie naar binnen heeft gewerkt. Ze is niet echt een ochtendmens en als er om half negen in de ochtend al een fotograaf voor de deur staat om naaktfoto’s van haar te maken, dan gaat eerst de koffiebonenmachine aan. Als ze dan gezellig aan de koffie zit met de fotograaf gaat het al een stuk beter. Na haar tweede kopje is ze er helemaal klaar voor en wil ze zich gaan omkleden in sexy lingerie, zodat ze er lekker uitkomt op de naaktfoto’s.

Eerst een kopje koffie en dan buiten bloot

De fotograaf, die nogal een naam heeft op het gebied van erotische foto’s, heeft echter een ander idee. Hij zegt dat ze nog een kopje koffie moet zetten en met kamerjas en al in een rieten stoel moet gaan zitten. Het enige dat ze dan nog hoeft te doen is erotisch en zwoel in de camera kijken en de kamerjas van haar prachtige figuur moet laten glijden. Dat klinkt Venice Lei als muziek in de oren, want op die manier verdient ze haar geld zonder dat ze zich er bovenmatig voor hoeft in te spannen.

Ze gaat zelfs met plezier met haar benen wijd in de auto van de fotograaf liggen en daar raakt ze aardig opgewonden van.


Venice Lei, eerst koffie en dan buiten naakt
Stemmen, waarom niet?
Aantal keer bekeken: 547


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Blonde huisvrouw poseert in sexy lingerie
Blonde huisvrouw poseert in hele mooie en sexy lingerie

Victoria is een knappe blonde huisvrouw die graag de aandacht van haar rijke echtgenoot vasthoudt. Dat doet ze door regelmatig...

Sluiten