Neuken met de geile beste vriendin van zijn moeder


4.5/5 (2)
Hij heeft altijd gegeild op de beste vriendin van zijn moeder en uiteindelijk is het moment daar. Hij kan eindelijk een keer met haar neuken.

Johan weet niet wat hem overkomt. Hij zit zich op de bank een beetje te vervelen als de geile beste vriendin van zijn moeder komt binnenstappen. Ze kwam om gezellig te koffieleuten, maar zijn moeder was naar zijn oma gegaan en zou pas ’s avonds weer thuiskomen. Dat leek Irene, de beste vriendin, niet te boeien, want ze kwam op de bank naast hem zitten en begon een heel gesprek met Johan. Die had gelukkig zijn skateboard over zijn broek liggen, want anders had ze gelijk gezien dat hij een stijve pik van haar had gekregen.

Hij had zich vaak genoeg afgetrokken met de gedachte aan Irene die naakt voor hem stond en hem begon te pijpen. Daarna zou hij haar neuken zoals ze nog nooit geneukt was en zou hij haar knappe gezicht helemaal onder spuiten. Johan wist niet hoe dicht hij bij het waarmaken van zijn fantasieën zat. Irene had een sexy zomerjurkje aan, waarin hij grote stevige tieten goed uitkwamen. Ze ging naast hem op de bank zitten en begon een gezellig kletspraatje. Ze wist vanaf het moment dat ze gehoord had dat zijn moeder niet thuis was, ze zijn grote pik in haar ervaren kutje zou krijgen. Irene wist dat ze niet veel moeite hoefde te doen, want ze wist dat Johan stiekem op haar geilde.

Gepijpt worden door de geile beste vriendin van zijn moeder

Toen hij nog geen achttien was kon ze er niet zoveel mee, maar hij was nu een stuk ouder. Ze had hem al bijna twee jaar niet gezien omdat hij aan het studeren was in een andere stad en ze vond dat hij er nog beter uitzag dan ze zich kon herinneren. Ze ging dicht bij hem zitten en duwde haar grote tieten stevig tegen hem aan. Dat ze de eerste stap moest zetten wist ze ook al, want zijn moeder had aan haar verteld dat hij nogal verlegen was. Ze had zelfs gehint dat hij nog een maagd was en dat ze het helemaal niet erg zou vinden als Irene hem daar vanaf hielp als de mogelijkheid zich aanbood.

Die mogelijkheid was er nu en ze had hem binnen vijf minuten met zijn broek op zijn enkels op de bank liggen en ze begon hem geil te pijpen. Irene vond het heerlijk om seks met jongere mannen te hebben en ze vond het nog lekkerder als ze begin twintig waren en nog maagd. Al kwam ze die, buiten Johan om, niet al teveel tegen. Ze greep deze kans dan ook met beide handen aan en gaf hem de pijpbeurt waarvan ze hoopte dat hij die zich altijd zou blijven herinneren. Daar hoefde ze zich geen enkele zorgen over te maken, want aan het gekreun van Johan te horen was ze heel goed bezig. Nadat zijn pik niet stijver kon worden besloot ze dat het de hoogste tijd was dat ze zich zouden uitkleden. Ze ging met haar billen in de lucht op de bank zitten en zei dat Johan haar van achteren moest beffen. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en wat hij aan ervaring miste maakt hij goed met zijn enthousiasme.

Ze raakt verslaafd aan zijn grote pik

Irene was blij dat hij een pik had van het formaat waar ze graag mee gevuld werd. Nadat ze kreunend “neuk me hard” had gezegd, voelde ze eindelijk zijn grote pik in haar kletsnatte kut. Hij wist instinctief wat hij moest doen en begon stevig te stoten. Hij had genoeg porno op het internet gezien, zodat hij theoretisch zeer goed onderlegd was. Hij miste alleen de praktijkervaring en dat was hij nu volop aan het inhalen. Irene wist even niet wat haar overkwam, want ze was zelden zo goed geneukt. Ze kreeg het ene na het andere orgasme en toen ze voelde dat Johan klaar ging komen, ging ze op haar knieën voor haar zitten en zei dat hij zijn zaad in haar open mond en op haar gezicht moest spuiten. Ze deed alles om het maar zo geil mogelijk voor hem te maken, want ze was direct verslaafd geraakt aan zijn grote pik en hoe hij haar neukte. Ze wist nu al dat hij haar overal mocht gaan nemen en ze kon niet wachten totdat hij zijn dikke staaf in haar lekkere kontje zou stoppen.

Nadat hij voor de tweede keer was klaargekomen vroeg ze of hij misschien zin had om met haar mee naar huis te gaan. Dan hoefden ze zich niet druk te maken over zijn moeder die plotseling op de stoep zou kunnen staan. Dat vond hij een prachtig plan en in dat weekend heeft Irene hem alles op het gebied van seks geleerd. Buiten de seks, hadden ze ook een klik op andere vlakken en voordat ze het doorhadden, konden ze eigenlijk niet meer zonder elkaar. Irene verhuisde naar de stad waar hij aan het studeren was en Johan lag nu elke avond bij haar in bed. Ze was absoluut niet jaloers en vond het heerlijk als hij na een avondje stappen met een geile studente thuiskwam. Ze was altijd in voor een trio en zelf ging ze ook af en toe de kroeg in om een vrouw op te pikken en Johan te verrassen.

Van ultieme seks naar een relatie

Het enige probleem was zijn moeder. Er zou een moment komen dat ze het haar moesten gaan vertellen, maar dat schoven ze nog een jaartje voor zich uit. Als hij afgestudeerd was zouden ze het haar gaan vertellen, maar dat bleek niet nodig te zijn.

En“, zei de moeder van Johan door de telefoon toen ze met Irene aan het bellen was, “neukt mijn zoon een beetje lekker?

Irene was even helemaal stil en vroeg toen hoe ze het wist.

Geloof me“, zei zijn moeder, “ik heb meer dan genoeg lakens gewassen waarin harde plekken van zijn sperma zaten. Ik kwam een keer per ongeluk zijn kamer binnenlopen om de was te pakken en hij was met zijn ogen dicht aan het masturberen. Hij had me niet gezien, zodat ik ongemerkt weer terug kon stappen. Net voordat ik de deur dichtdeed hoorde ik dat hij je naam riep en vervolgens kwam hij klaar. Ik wist zeker dat jullie een relatie hadden toen je verhuisde naar de stad waar hij studeerde.

Vind je het dan niet erg“, zei Irene met een benepen stemmetje. Ze had verwacht dat zijn moeder haar de huid vol zou schelden, maar het tegendeel gebeurde.

Ik hoop dat jullie van elkaar genieten“, ging zijn moeder verder, “hij kan geen betere vrouw treffen en ik vind het wel prettig dat ik mijn nieuwe schoondochter door en door ken.

De twee vrouwen barsten in lachen uit om de laatste opmerking en Irene wist dat ze een mooie toekomst tegemoet ging.

Geile milf met grote tieten

webcamsex met mooie vrouwen


Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.509


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Venice Lei, eerst een kopje koffie en dan naakt
Venice Lei, eerst buiten een kopje koffie en dan naakt

Venice Lei is een donkerharige schoonheid die 's ochtends eerst een kopje koffie naar binnen moet werken voordat ze een...

Sluiten